SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Prima reacție a Soranei Cîrstea la mesajele pline de ură primite după ultima postare: „Asta a fost ideea mea, dar azi totul se interpretează”

Sorana Cîrstea/ FOTO: Imago Images
Sorana Cîrstea/ FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 22:59 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 23:21

Sorana Cîrstea (33 de ani, 37 WTA), a vorbit în premieră despre mesajul care a creat vâlvă pe rețelele de socializare, după ce a trecut de Tatjana Maria (35 de ani, 62 WTA) în primul tur la Wimbledon, scor 6-1, 2-6, 6-3.

Sorana a subliniat faptul că mesajul a fost unul pozitiv și a explicat ce a inspirat-o să îl posteze.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Wimbledon. Victorie în 3 seturi cu Tatjana Maria
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Wimbledon. Victorie în 3 seturi cu Tatjana Maria

Sorana Cîrstea: „Ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”

„A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență. 

Și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu. 

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. 

De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”,a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

Sorana Cîrstea, în centrul unui scandal înainte de debutul la ediția din acest an la Wimbledon

Jucătoarea română a postat pe Instagram un mesaj care a indignat zeci de fani pe Twitter, înainte de startul turneului de la Wimbledon. Aceștia au reacționat dur, au criticat-o și chiar au folosit cuvinte oribile la adresa sportivei.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instastory.

Prima reacție a Soranei Cîrstea la mesajele pline de ură primite după ultima postare: „Asta a fost ideea mea, dar azi totul se interpretează”

Iar pe Twitter au curs mesajele dure împotriva Soranei. Sportiva a fost jignită, într-un mod oribil, și criticată pentru mesajul ei.

  • „E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”
  • „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde «feminine», femeile atlete nu ar trebui să existe”
  • „Foarte dezamăgitor”
  • „Un story incredibil de dezamăgitor din partea Soranei Cîrstea”
  • „Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”
  • „Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii”
  • „Sorana Cîrstea e homofobă”
  • „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”
  • „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”
  • „S-o facem pe Sorana irelevantă din nou”

Citește și:

Andy Murray se întoarce în timp » „Pot să vă spun cu siguranță un lucru: nu am dansat!”
WIMBLEDON
Andy Murray se întoarce în timp » „Pot să vă spun cu siguranță un lucru: nu am dansat!”
Proteste pe iarba de la Wimbledon » Două persoane au fost arestate
WIMBLEDON
Proteste pe iarba de la Wimbledon » Două persoane au fost arestate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  06 Iulie 2023, 15:08

Capul sus si mergi inainte , azi ca si inainte ; putini merg cu adevarul , le lipsesc : curajul , dreptatea si iubirea crestina in Dumnezeu . Acestia : nici nu stiu de ce sau nascut pe pamant .

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Iulie 2023, 12:57

Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altora

Zazu
Zazu  •  06 Iulie 2023, 12:05
Postat de DoarDiviziaB pe 06 Iulie 2023, 09:58

te simti rau? uite ca mie nu imi plac barbatii afemeiati si femeile fara pic de feminitate si nici faptul ca in ziua de astazi mai gasesti virgine prin scoala generala si nici alea nu sunt toate. brbatul trebuie sa fie barbat, femeia trebuie sa fie femeie iar copilul sa copilareasca nu sa devina mama sau atata cum sunt atatea in Romania, tara care este pe locul 1 in UE ca numar de mame minore.

Ești exemplu concret a celor scrise de mine în prima postare! Ce legătură are ce ai înșirat tu ? Sau ce ai scris tu.....are vreo legătură cu ce am scris eu? Și chiar e treaba ta ce ți place sau nu ți place! Nici eu nici altcineva nu suntem obligați să acceptăm ceva fiindcă îți place ție! Orice!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează