SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

FOTO Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 21:50 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:32

Sorana Cîrstea a împlinit azi 34 de ani. Și a fost felicitată de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic. Dar și de Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac.

Jucătoarea de tenis și-a aniversat azi ziua de naștere. Și a primit felicitări pe Instagram de la doi dintre apropiații ei.

FOTO. Sorana Cîrstea a împlinit 34 de ani

+28 FOTO

Primul care i-a scris a fost Alexandru Țiriac, cu care ar avea o relație. Acesta a postat pe Instagram un mesaj amuzant și o poza cu Sorana: „La mulți ani pentru cei 23 de ani! Cu plăcere pentru flori”.

Ulterior, și Luana Rednic a felicitat-o pe Sorana. Cele două sunt bune prietene și au sărbătorit împreună aniversarea sportivei. „Felicitări unei fete fantastice! La mulți ani, Sorana!”, a scris fiica lui Mircea Rednic.

Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA

La începutul lunii, Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri în clasamentul WTA, de pe 24 pe 29. Sorana n-a reușit să-și apere punctele obținute anul trecut la Miami, când a ajuns până în semifinalele turneului de 1.000 de puncte.

La ediția din 2024 a Miami Open, Cîrstea a fost învinsă în „optimi” de Danielle Collins (30 de ani, #22 WTA), scor 4-6, 2-6. Ea a primit un cec în valoare de 101.000 dolari și 120 de puncte WTA. Sorana are în acest moment 1748 puncte.

Citește și:

Ionuț Radu se iubește cu o bombă-sexy » Imaginile hot cu care partenera portarului a „aruncat” internetul în aer
Stranieri
Ionuț Radu se iubește cu o bombă-sexy » Imaginile hot cu care partenera portarului a „aruncat” internetul în aer

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
cashbuz
cashbuz  •  08 Aprilie 2024, 10:45

Da, mesajele primite la aniversare contează ca știre sportivă. Din ce în ce mai bine. Urmează mesajele de dinainte de culcare?

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  08 Aprilie 2024, 10:12

La multi ani cu sanatate ! Sper sa o intreci pe Venus Wiliams la varsta in tenis ! Multa bafta !

godot
godot  •  08 Aprilie 2024, 08:38

Ah, de aia mergea sâmbătă pe Kiseleff pe bandă de autobuze cu un Porsche decapotabil, că era ziua ei duminică, avea voie, nu suporta diva să aștepte în trafic. Toți ceilalți care respectam regulile eram proști.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează