SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în „sferturi” la US Open: „Zâmbesc după mulți ani în care am muncit din greu și nu am fost răsplătită”

Sorana Cîrstea a fost doar un zâmbet în interviul acordat pe teren
Sorana Cîrstea a fost doar un zâmbet în interviul acordat pe teren

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 22:49 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 09:14

Sorana Cîrstea a avansat în „sferturile” de finală de la US Open, după ce a învins-o într-o manieră convingătoare pe Belinda Bencic (26 de ani, #13 WTA), scor 6-3, 6-3. După meci, românca a vorbit la „cald” despre performanța reușită la New York.

  • Sorana o va întâlni în „sferturi” pe Karolina Muchova (27 de ani, #10 WTA), care a trecut în treei seturi de chinezoaica Wang Xin scor 6-3, 5-7, 6-1. Partida va avea loc marți seara. 

Sorana Cîrstea (33 de ani, #30 WTA) este pentru a cincea oară în săptămâna a doua a unui turneu de Mare Șlem, prima oară la US Open. 

După o victorie impresionantă în fața Elenei Rybakyna cu 6-3, 6-7 (6), 6-4, al optulea succes în fața unei jucătoare de Top 5, patru fiind înregistrate în 2023, Sorana a „recidivat” și a învins-o și pe Belinda Bencic. O victorie categorică, facilitată și de erorile neforțate în serie ale elvețiencei, care o aduc pe jucătoarea din România în fața cele mai mari performanțe din carieră 

SuperSorana! Cîrstea e în premieră în „sferturile” US Open! Nu i-a lăsat nicio șansă Belindei Bencic
US OPEN
SuperSorana! Cîrstea e în premieră în „sferturile” US Open! Nu i-a lăsat nicio șansă Belindei Bencic

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în „sferturi” la US Open: „În final, munca te răsplătește”

După meci, Sorana a vorbit despre „călătoria” ei din ultimii ani. Ea consideră că „sfertul” de la New York e o răsplată pe măsură pentru toate eforturile și sacrificiile depuse în circuit. 

Da, am un zâmbet mare pe față pentru că am lucrat atât de mult pentru asta, puțini oameni știu cât de multă muncă am depus. Am avut parte de sprijin solid din partea românilor și nu doar. Vreau să vă mulțumesc, m-ați făcut să mă simt specială.

Este uimitor, visezi mereu să ajungi aici și pentru așa ceva muncești! Au trecut mulți ani în care am muncit din greu, dar nu am fost răsplătită. În final, munca te răsplătește. Sunt mulțumită cu felul în care m-am descurcat în aceste zile.

Îmi plac condițiile de aici, mingile, atmosfera, terenurile, mereu a fost uimitor aici, de fiecare dată mă simt ca acasă. Sunt foarte recunoscătoare și mulțumită de tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. 

Thomas (n.r. Thomas Johansson, antrenorul Soranei) este aici, a suferit alături de mine în ultimul an și sunt foarte fericită să-i dedic această victorie. A fost alături de mine în momente dificile”, a spus Sorana Cîrstea, în interviul acordat pe teren. 

Citește și alte știri din tenis: 

SuperSorana! Cîrstea e în premieră în „sferturile” US Open! Nu i-a lăsat nicio șansă Belindei Bencic

Simona Halep, apărată de un sfertfinalist de la US Open: „O rușine! Simona e într-un purgatoriu, din cauza ITIA”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
Misu1950
Misu1950  •  04 Septembrie 2023, 15:25
Postat de ntmarcel4 pe 03 Septembrie 2023, 23:36

O semifinala nu pare un vis acum...

Te pomenesti ca de frica ei s-a lasat batuta si poloneza...

Misu1950
Misu1950  •  04 Septembrie 2023, 15:24
Postat de befree pe 04 Septembrie 2023, 10:05

Cum adica nu ai fost rasplatita pentru munca ta? Ai castigat vreun turneu si nu te-au platit?

Oho, si inca cate, mai ales prin Columbia!!

danglumetu
danglumetu  •  04 Septembrie 2023, 12:58

se rasfata, munca nu i-a fost rasplatita pt ca inteligenta pe care o are din belsug de f multe ori a tras-o in jos! ps:''....ma simt ca acasa.'' pai cum, ca acasa e jale generalizata!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează