SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ce urmează pentru Sorana Cîrstea: „E un haos general în WTA” » Următorul turneu la care participă

Sorana Cîrstea a anunțat că următorul turneu la care participă este Madrid Open (24 aprilie - 7 mai)/ foto:  Imago Imsges
Sorana Cîrstea a anunțat că următorul turneu la care participă este Madrid Open (24 aprilie - 7 mai)/ foto: Imago Imsges

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 10:28 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 10:52

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) a fost învinsă de Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA), scor 5-7, 4-6, în semifinalele turneului de la Miami. Jucătoarea din România a anunțat că următorul turneu la care participă este Madrid Open (24 aprilie - 7 mai).

Sorana era înscrisă și la turneul de la Charleston, care debutează luni, dar s-a retras înainte de semifinala cu Kvitova de la Miami. Cîrstea a acuzat oboseala după ce a atins penultimul act la Miami și sferturile de finală la Indian Wells.

Ce-și reproșează Sorana Cîrstea după eșecul cu Petra Kvitova » 3 game-uri cheie pe care le-ar fi abordat diferit
WTA MIAMI
Ce-și reproșează Sorana Cîrstea după eșecul cu Petra Kvitova » 3 game-uri cheie pe care le-ar fi abordat diferit

Sorana Cîrstea: „E un haos total în calendarul WTA. Următorul turneu la care joc e cel de la Madrid”

„Da, m-am retras de la Charleston. În momentul de față este un haos general în calendarul WTA. Eram înscrisă la turneul de la Istanbul, care s-a anulat acum foarte puțin timp (n.r. - din cauza cutremurului din Turcia). 

Și atunci, pentru că nu știam ce rezultate voi avea aici (n.r. - la Miami), m-am înscris la acel turneu de la Charleston, dar acum nu mai avea niciun sens să merg acolo.

Sunt destul de obosită, am nevoie să mă odihnesc, să mă recuperez, să merg acasă, și apoi să mă pregătesc pentru zgură. Iar următorul meu turneu va fi Madrid, pentru că nu mai este nimic până atunci”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Digi Sport.

Cu ce rămâne Sorana Cîrstea după parcursul de la Miami

Începând de luni, odată cu actualizarea clasamentului WTA, sportiva „tricoloră” va face un salt de 33 de poziții, până pe locul 41 WTA. 

Pentru parcursul de la Miami, Sorana Cîrstea a obținut 325.635 de dolari și și 390 de puncte WTA

VIDEO. Rezumatul meciului Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Citește și:

4 statistici importante după duelul Kvitova - Cîrstea » A devenit coșmarul Soranei și a intrat în topul dominat de Simona Halep

Petra Kvitova, despre cum a eliminat-o pe Sorana Cîrstea: „În acel moment, am început să cred”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
gabrielx9292
gabrielx9292  •  01 Aprilie 2023, 22:35
Postat de rumunek pe 01 Aprilie 2023, 15:55

Pentru că nu sunt specialist, poate cineva să-mi explice cum Kvitova e 12 WTA dar era cap de serie 15 la Miami?

era pe 15 cand s-au facut inscrierile la Miami, cu 4 saptamani inainte de turneu. asa se procedeaza la toate turneele WTA.

gabrielx9292
gabrielx9292  •  01 Aprilie 2023, 22:31
Postat de Trandafir pe 01 Aprilie 2023, 14:13

Nu este haus la WTA. Este haus in capul ei. Pana la Madrid mai este turneul WTA 500 Stuttgart care incepe pe 15 aprilie.

comentati la articole despre tenis dar n-aveti habar de cum se intra la turnee. inscrierile pentru Stuttgart s-au facut la inceput de martie, turneul e foarte tare, intra doar 28 de jucatoare pe tablou! 24 direct acceptate prin clasament si 4 din calificari, Sorana la inceput de martie cand s-au facut inscrierile era pe 70 si ceva, concluzia e ca nu sare Stuttgart ca are tolba prea plina ci ca nu a avut clasament sa intre macar in calificari!

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Aprilie 2023, 17:25

asa e domnilor , e haos total..de ce nu programați turneele în asa fel încât Sorana sa aibă timp de odihna ? :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează