SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj: „De acum încolo, treaba e mult mai serioasă. Nu ne jucăm”

Toni Iuruc și Simona Halep // foto: Imago Images
Toni Iuruc și Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 07:50 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 09:21

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep (31 de ani, locul 10 WTA), a comentat situația sportivei, suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă.

Omul de afaceri este încrezător că Simona are la dispoziție o apărare de top și în transmite acesteia „un gând bun”.

Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol
SIMONA HALEP
Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol

Toni Iuruc, despre Simona Halep: „De acum încolo, treaba e mult mai serioasă”

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația... Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă.

Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a precizat Iuruc pentru Știrile ProTV.

Simona Halep și Toni Iuruc au fost căsătoriți aproximativ un an. Ei au divorțat în septembrie, o lună înainte de apariția scandalului de dopaj.

Cred că Simona Halep nu a făcut nimic intenționat. Nu i-aș chestiona niciodata integritatea Simonei Halep. Acestea fiind spuse, cred însă cu tărie în programul nostru anti-doping și cred că este unul bun. Jucătoarele îl aprobă, de asemenea. Dacă o întrebați pe Simona, la rândul ei, îl susține. Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce avansăm în proces, adevărul va ieși la iveală și vom lucra cu el corespunzător. Dar am multă simpatie pentru Simona, pentru că nu i-aș pune la îndoială niciodată integritatea
- Steve Simon, directorul WTA

Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj: „De acum încolo, treaba e mult mai serioasă. Nu ne jucăm”
Simona Halep

Simona Halep, acuzată oficial de dopaj. Douăzeci de zile pentru a răspunde acuzației

Ultimele vești referitoare la cazul de dopaj: Paul Ciucur și Dan Mihai, doi români care fac parte din echipa Sport Resolutions, au anunțat pe 2 noiembrie că Simona Halep ar fi fost oficial acuzată de dopaj și că are 20 de zile în care să conteste sau să recunoască acuzația.

Sports Resolutions, agenția care se va ocupa de audierea Simonei Halep, este un for independent de soluționare a litigiilor din sport. Dacă Simona Halep va contesta verdictul de dopaj, audierile de la apel nu vor fi făcute publice.

„Nu există încă o dată confirmată. Audierea va fi convocată de o organizație independentă, Sports Resolutions, care va decide componența juriului și va confirma detaliile”, se arată în răspunsul în scris din partea ITIA (International Tennis Integrity Agency) pentru GSP.

„Nu vom confirma data audierii sau audierilor, dar vom comunica rezultatul final atunci când va fi cunoscut”, se adaugă în aceeași corespondență.

Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu au cum să facă ceva intenționat. Nu se știe niciodată, este posibil ca în ziua de azi să iei din greșeală ceva despre care nu știi mare lucru. Dar, din nou, nu-mi pot imagina că există un sportiv în lumea tenisului profesionist care să nu știe ce este bine să consume. Așa că mă gândesc că este o greșeală clară
- Mats Wilander pentru Eurosport

Mai multe știri despre Simona Halep: 

Daniel Dobre, declarații derutante despre Simona Halep, după ce i-a propus metode neconvenționale de refacere: „Nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre asta”. GSP l-a contactat pentru lămuriri

Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Flocea
Flocea  •  22 Noiembrie 2022, 18:55

Din pacate ADEVARATII JURATI nu pot fi mituiti, nu pot fi cumparati. Ai comis-o SIMO, plateste. Fara pile si alte relatii Simo nu are cum sa scape cu basma curata.

mattteo
mattteo  •  04 Noiembrie 2022, 14:17

Avea un zambet foarte frumos cand vorbea cu el. Asa trebuie sa fie o sotie. Pacat ca s-au despărțit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează