SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA

Detaliul neștiut, scos la iveală de Victor Hănescu, despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când mă antrenam în Franța”

Patrick Mouratoglou 
și Serena Williams // foto: Guliver/gettyimages
Patrick Mouratoglou și Serena Williams // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 20:16 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 21:58

Victor Hănescu, 42 de ani, unul dintre cele mai mari nume din ultimele decenii în tenisul masculin din România, a vorbit în cadrul unui podcast despre suspendarea Simonei Halep și relația ei cu Patrick Mouratoglou. 

„A fost destul de ciudat pentru că, atunci când Patrick Mouratoglou și Simona Halep au început colaborarea, toată lumea era foarte încântată, se vorbea încontinuu de acest parteneriat. 

Când Simona Halep a fost depistată, mi s-a părut că Mouratoglou a ieșit deodată din acest parteneriat. Nu a mai spus nimic, nicio declarație, ca să vorbească abia la finalul acestui proces lung și greu. Până la urmă, fiecare gestionează lucrurile cum știe. Era mai frumos să fie lângă Simona. Nu spun că e vina lui, poate chiar nu a știut”, a explicat Victor Hănescu în podcastul Business Philosophy.

TAS vine cu precizări de ultimă oră în cazul Halep » De ce nu apare Simona pe lista audierilor
CAZUL HALEP
TAS vine cu precizări de ultimă oră în cazul Halep » De ce nu apare Simona pe lista audierilor

Victor Hănescu: „Tatăl lui Mouratoglou este unul din primii 3 oameni bogați din Franța”

Victor Hănescu a explicat un detaliu mai puțin știut despre Patrick Mouratoglou, că tatăl antrenorului francez, Paris Mouratoglou, este impresionant de bogat. 650 de milioane de euro ar fi averea lui Mouratoglou Senior, număr care-l situează pe locul 200 al magnaților francezi, conform www.challenges.fr.

„Pare ciudată (nr. că Mouratoglou i-a îndepărtat Simonei Halep toată echipa), dar trebuie să ne dăm seama cum funcționează o academie de renume. De exemplu, și eu, dacă aș lucra cu un jucător de performanță, aș folosi oamenii mei. Poate există o justificare pentru care Mouratoglou a vrut să lucreze cu oamenii lui. Tatăl lui Mouratoglou este unul din primii 3 oameni bogați din Franța. 

Știu de pe vremea când mă antrenam acolo. Ca să înceapă academia, a investit enorm. A adus specialiști, jucători buni, ca să crească renumele. Patrick Mouratoglou e un om pasionat de tenis, care și-a dedicat toată viața acestui scop. Mai ales că a avut un tată bogat, putea să facă orice sau să nu facă chiar nimic”. 

Paris Mouratoglou este de origine greacă și s-a mutat în Franța la vârsta de 13 ani. E un om de afaceri renumit și fost președinte al companiei energetice EDF Énergies Nouvelles.

Detaliul neștiut, scos la iveală de Victor Hănescu, despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când mă antrenam în Franța”
Paris Mouratoglou

„Cel mai scump individ din lume!” » Cât cere Patrick Mouratoglou pentru o oră de antrenament privat

Publicația pariziană Tennis Legend, care se prezintă drept „portalul numărul 1 pentru toți jucătorii și fanii tenisului”, l-a descris pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, drept „cel mai scump individ din lume”. O oră de pregătire cu Mouratoglou în Miami sau Bahamas costă 7.500 de dolari.

Fie că vorbim despre Miami sau Bahamas, o sesiune de antrenament 1 la 1 cu Mouratoglou costă 7.500 de dolari. Aceasta are durata totală de o oră și jumătate, o oră de antrenament propriu-zis, apoi 30 de minute de conversație privată.

„Experimentați o sesiune privată cu Patrick pentru o evaluare exclusivă și primiți îndrumări personalizate pentru jocul vostru”, este îndemnul de pe site-ul lui Mouratoglou.

Ședințele de grup sunt relativ mai accesibile, 3.500 de dolari de persoană pentru o sesiune în doi, 1.800 de dolari de persoană atunci când Mouratoglou lucrează simultan cu până la 4 oameni. Ambele sesiuni de grup au durata de o oră.

Dacă suspendarea nu e mare și ea își dorește, Simona Halep poate să revină. Are un talent mare, se vedea de la 16 ani că va fi printre cele mai bune din lume. Nu știu dacă revine pe locul 1 mondial, dar e clar că poate reveni cel puțin în 2 de ani. Dar contează ca suspendarea să nu fie extrem de lungă. Dacă îi dă 4 ani, e foarte greu. Dacă stă un an sau maximum doi, poate să facă o încercare
- Victor Hănescu despre Simona Halep

VIDEO Ion Țiriac, despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Citește și: 

A antrenat-o pe Simona Halep, iar acum lucrează cu revelația anului din tenis: „Potențialul e nelimitat. Va câștiga un Grand Slam”

Simona Halep, chemată la turneul controversat din Rusia, finanțat de Gazprom: „Am negociat, ar fi vrut să vină” » Ucrainenii, revoltați: „Să iei bani de la ucigași, violatori și călăi...”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Cocos7
Cocos7  •  05 Decembrie 2023, 22:56

O pagina web ca GSP se pare ca nu are un corector, un "cap limpede". O mulțime de inepții trec neobservate. Declarația se referea la capacitatea Simonei de a reveni in 2 ani, nu 20. Intre timp greșeala a fost corectata.

PascalDena
PascalDena  •  03 Decembrie 2023, 09:24
Postat de Maradonatu pe 01 Decembrie 2023, 14:46

Pur și simplu mi-e rușine cu de-ăștia ca tine... oameni care n-ați reușit nimic în viață... și aveți senzația că aveți umor... ce trist...

Au si ei un pont in viata... si atat.

Maradonatu
Maradonatu  •  01 Decembrie 2023, 14:46
Postat de Cocos7 pe 30 Noiembrie 2023, 21:48

"Nu știu dacă revine pe locul 1 mondial, dar e clar că poate reveni cel puțin în 20 de ani." Da revenire in forta la 52 de ani.

Pur și simplu mi-e rușine cu de-ăștia ca tine... oameni care n-ați reușit nimic în viață... și aveți senzația că aveți umor... ce trist...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează