SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Victoria Azarenka, făcută praf după „cel mai ciudat abandon din istorie”: „Idioato, te-ai făcut de rușine!”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 15:11 / Actualizat luni, 28 martie 2022 16:56

Victoria Azarenka (32 de ani, locul 16 WTA) a fost protagonista unui moment șocant în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova (16 ani, locul 279 WTA) din turul trei al Miami Open. Sportiva din Belarus a abandonat brusc, la scorul de 6-2, 3-0 pentru adversară.

Victoria Azarenka, criticată dur după abandonul de la Miami

După momentul șocant oferit de sportiva din Belarus, mai multe persoane publice, chiar și din afara tenisului, au comentat situația, criticând vehement modul în care Azarenka a gestionat lucrurile.

„Azarenka e dezgustătoare! Sunt absolut îngrozit de atitudinea de la final. Azarenka s-a comportat de parcă are 16 ani. Idioato, te-ai făcut de rușine azi și ai pierdut mult respect. Te rog, caută ajutor", a scris actorul Jaiden Micheal pe Twitter.

Ulteriorul, actorul britanic și-a șters tweet-ul în care i-a recomandat sportivei să caute ajutor pentru problemele de comportament. 

„Cel mai impertinent lucru este modul în care a plecat de pe teren fără să ofere vreun motiv. Cred că cei de la WTA vor trebui să investigheze. Pentru mine, gestul este foarte ciudat și total lipsit de respect față de public, arbitru și cel mai important, față de Linda (n.r. - adversara Victoriei Azarenka). 

Cred că Vika a știut că dacă ar fi jucat la fel ar fi ieșit oricum de pe teren foarte curând. Dar modul în care a făcut-o reprezintă un comportament urât”, a comentat Daniela Hantuchova, fostă jucătoare de tenis, pentru Prime Video.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Ce părere are Ion Țiriac despre Emma Răducanu: „E un lucru pe care nu-l înțeleg”

Vera Zvonareva, mesaj curajos împotriva războiului » Cum a protestat jucătoarea de tenis la turneul de la Miami

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează