SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Bianca Andreescu, cuvinte superbe despre Nadia Comăneci: „Avem o conexiune specială, amândouă suntem românce!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 13:58

Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) a vorbit la superlativ despre relația pe care o are cu Nadia Comăneci (57 de ani).

  • Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii, ora de start, AICI!
  • Bianca Andreescu începe tot marți. Adversara îi va fi americanca Katie Volynets (17 ani, 407 WTA).

„Ce a obținut Nadia e cu adevărat incredibil. Provenim din România și e plăcut să vezi o altă româncă descurcându-se bine. Avem o conexiune specială. Ea e celebră în Canada, eu la fel, amanândouă suntem românce. Am avut șansa să o întâlnesc. E un om minunat și o inspirație pentru mulți, inclusiv pentru mine”, a declarat Bianca Andreescu într-o conferință de presă susținută la New York.

Așteaptă meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova

Serena Williams (37 de ani, 7 WTA) și Maria Sharapova (32 de ani, 87 WTA) se vor înfrunta în șocul primului tur de la US Open. Bianca nu vrea să rateze meciul.

„Va fi un meci de urmărit, fără niciun dubiu. Cred că au mai jucat și în urmă cu câțiva ani. Cred că tragerile la sorți sunt ciudate aici. Jucătoarele din Canada joacă unele împotriva altora mereu aici”, a glumit Bianca. 

„E incredibil ce se întâmplă cu tenisul în Canada!”

Bianca Andreescu și Felix Auger-Aliassime (19 ani, 19 ATP) sunt jucătorii în care canadienii își pun speranțele pentru un trofeu de Mare Șlem.

„Ce se întâmplă cu tenisul din Canada e incredibil! E plăcut să împart succesul cu Felix. Am crescut împreună, am mers la turneele de juniori amândoi. Cred că dacă ne vom motiva unul pe celălalt, cum a fost și în cazul lui Bouchard și Raonic, vom progresa constant”, a explicat Andreescu.  

„New York chiar e orașul care nu doarme. Mi se potrivește perfect! Abia aștept să îl explorez” - Bianca Andreescu

Conferința Biancăi Andreescu

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
myke024
myke024  •  24 August 2019, 19:04

Asta mica a castigat un turneu wta si deja se crede cel putin egala Nadiei Comaneci. Daca va ajunge in primele 10 jucatoare sau chiar mai sus, nu o sa-i mai ajunga nimeni la nas. Poate fi si trufia o calitate pentru a avansa intr-o cariera sportiva, sau poate nu....ramane de vazut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează