SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

VIDEO Fază amuzantă la Australian Open! Aryna Sabalenka a aruncat o bentiță în tribune: ce a urmat a stârnit hohote de râs!

Aryna Sabalenka a pornit un conflict în tribune
Aryna Sabalenka a pornit un conflict în tribune

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 16:58

Bielorusa Aryna Sabalenka, 20 de ani, 11 WTA, merge ceas la Australian Open, acolo unde a trecut în minimum de seturi în turul al III-lea, cu victorii împotriva britanicei Katie Boulter și a rusoaicei Anna Kalinskaya.

Dar Twitterul e ocupat cu o fază fabuloasă petrecută la meciul împotriva lui Boulter, 22 de ani, număr 97 mondial.

Sabalenka a învins-o pe Boulter, scor 6-3, 6-4, după care s-a bucurat alături de spectatorii prezenți pe Melbourne Arena, fostă Hisense. Bielorusa a aruncat o bentiță în tribune, ca suvenir, și de acolo a început haosul.

Bentița a fost prinsă nu de una, ci de două doamne mai în etate, care au pornit lupta pentru a o păstra. Niciuna nu a reușit să obțină posesia, în ciuda zbaterilor continue și a sfaturilor binevoitoare din jur, așa că a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, care le-au escortat afară și au confiscat și prețiosul cadou.

Imaginile au devenit virale pe Twitter:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  16 Ianuarie 2019, 18:09

Doua babete s-au incaierat in tribune... Asta da stire sportiva! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează