SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

VIDEO Vă mai îndoiți de Maria Sharapova? Gestul FABULOS al rusoaicei în fața unei puștoaice născute în 2001: "Îți promit că vei ajunge numărul 1"

FOTO: Captură Twitter WTA
FOTO: Captură Twitter WTA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 11:12

Maria Sharapova, 31 de ani, 29 WTA, a fost protagonista unui gest superb în această diminață, în timpul partidei cu chinezoaica Wang Xinyu, 17 ani, 309 WTA, din turul II al turneului de la Shenzhen.

Rusoaica a pierdut primul set cu 6-7, dar s-a calificat mai departe după ce adversara sa s-a retras din cauza unei accidentări în setul secund, când "Masha" conducea cu 5-2.

Evoluția chinezoaicei a surprins pe toată lumea. La doar 17 ani, a jucat fără pic de emoție în fața Mariei Sharapova, un nume colosal al tenisului feminin. Wang Xinyu a câștigat primul set la tie-break, dar s-a retras în manșa secundă, la scorul de 2-5, din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

În momentele în care primea îngrijiri din partea trainerului, chinezoaica a fost consolată de Sharapova, care s-a așezat lângă ea și i-a prevestit un viitor măreț în circuit. "Ai grijă de tine, ok? Dacă vei continua să joci aşa, vei fi numărul unu mondial, îţi promit", i-a transmis rusoaica, plină de empatie.

În sferturi, Sharapova se va duela cu bielorusa Aryna Sabalenka, 20 de ani, 13 WTA, favorita principală a turneului din China.

Vezi și: Tablou stelar la Sydney! Primul turneu al Simonei Halep e încărcat cu 8 dintre primele 10 jucătoare ale lumii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Ianuarie 2019, 19:49

Nu va mai mirati de GSP ! Nu este un ziar serios.

argus
argus  •  03 Ianuarie 2019, 20:30

"VIDEO Vă mai îndoiți de Maria Sharapova? Gestul FABULOS al rusoaicei..."?! Ca-ti place "Masa", sa fii sanatos (si, de nu te superi, semneaza-ti articolul, anonimatul, nu face "casa buna" cu jurnalismul, nu crezi?)! Dar nu aburii cititorii (cati ai mai avea) cu superlative caraghioase! "Fabulos"? Atunci, cum ai califica gestul lui Ostapenko la accidentarea lui Buzarnescu? Apoi, "anonimule", nu crezi ca ar fi fost mai nimerit sa spui ca a fost un gest de fairplay, si-atat? Nici eu, nici "matale", nu putem schimba perceptia cu privire la Sharapova, atata vreme cat aceasta ramane este in circuit, neprietenoasa si, de nu te speri, aroganta! Asa ca, de nu mia-r fi teama ca "ma rup", as spune ca "ma-ndoiesc" de idolul dumitale! Te superi sau...te-ndoieste?

2034490813247613
Florian Nicolaescu  •  02 Ianuarie 2019, 20:39

Gest fabulos... gest superb... Va mai reveni oare vreodată presa noastră la normal, se va curăța de expresii bombastice, de stilul maculaturii tabloide? Probabil că nu, sau nu prea curând, așa zișii ziariști sunt convinși că mediocritatea lor se transformă în artă dacă își împănează textele cu expresii și cuvinte șocante.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează