SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au ratat 5 mingi de meci și de calificare în semifinală + Raluca Olaru e în „sferturi” la dublu mixt

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 21:43

WIMBLEDON 2019 // Ziua de marți a fost una nefastă pentru românii implicați pe tablourile de dublu. Doar Raluca Olaru (30 de ani) a ieșit victorioasă.

Raluca Olaru (30 de ani) și croatul Franko Skugor (30 de ani) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt. Cei doi au trecut într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, de perechea formată din croata Nikola Mektic și poloneza Alicja Rosolska. În turul următor vor juca împotriva învingătorilor înfruntării John Peers / Shuai Zhang - Robert Lindstedt / Jelena Ostapenko.

Monica Niculescu (31 de ani) și Irina Begu (28 de ani) au fost eliminate de favoritele numărul 3 de la Londra de pe tabloul de dublu feminin, taiwaneza Su-Wei Hsieh și cehoaica Barbora Strycova, scor 3-6, 4-6.

Tecău a ratat 5 mingi de semifinală

Horia Tecău (34 de ani) și olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani) au ieșit în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la Wimbledon. Cei doi au fost eliminați de columbienii Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, scor 4-6, 6-3, 7-6(8), 4-6, 9-11, la capătul a patru ore și 35 de minute de joc. Tecău și Rojer au cinci mingi de meci în setul decisiv. În penultimul act al competiției vor juca cu învingătorii duelului Henri Kontinen/John Peers - Raven Klaasen/Michael Venus.

Rojer și Tecău sunt semifinaliști în toate cele patru turnee de Mare Șlem. Au în palmares și două trofee, unul la Wimbledon, în 2015, și unul la US Open, în 2017.

Vezi și: 

Cum descrie Halep turneul de la Wimbledon: „Vreau să devin membru în acest club!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2019, 11:04

Greșit! Doar Tecău a ratat cele 5 mingi de meci. A fost de o prostie rară acest Tecău, nu e în formă deloc. Am văzut la el ceva unic, minge ușoară la 50 de centimetri deasupra fileului iar el amplasat cam la un metru de fileu, a dat-o cu cea mai mare forță în ațe, nici începătorii n-ar fi ratat. Și era și o minge de breack !

ray51
ray51  •  10 Iulie 2019, 08:57

Imi pare rau de Rojer și Tecău dar au pierdut pe mana lor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iulie 2019, 01:36

meciul de dublu baieti a fost incredibil. s-a pierdut pe 2 mingi pe rever ratate de Julien, pe care nu avea cum sa le rateze dar adevarul e ca a si scos baiatul de cateva ori niste mingi incredibile din joben. nu ai cum sa le reprosezi ceva. 5 mingi de meci au fost toate pe serviciul advers si au servit columbienii aia imparabil de fiecare data. asta e, cred ca daca treceau se bateau la trofeu. bafta Raluca !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează