SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Vestea momentului la Wimbledon: finalistul din 2022 s-a retras în ultima clipă

Nick Kyrgios, în stânga, nu va participa la Wimbledon 2023 // foto: Guliver/gettyimages +18   FOTO
Nick Kyrgios, în stânga, nu va participa la Wimbledon 2023 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 10:11 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 10:15

Sâcâit de o problemă la încheietură, Nick Kyrgios (28 de ani, locul 33 ATP) a anunțat că nu va participa la ediția din acest an a Wimbledon. Anul trecut, australianul a ajuns în finală, unde Novak Djokovic l-a învins în 4 seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3).

Absență importantă la Wimbledon în acest an. Australianul Nick Kyrgios a anunțat noaptea trecută că nu va participa la turneul din capitala Angliei, motivul fiind un ligament rupt la nivelul încheieturii.

De altfel, problemele de natură medicală l-au limitat pe Kyrgios la un singur meci jucat în acest an. Australianul a participat la Stuttgart în iunie, unde chinezul Yibing Wu l-a învins scurt, 7-5, 6-3.

Fiasco în Formula 1! La 5 ore după cursă au anunțat OPT penalizări și au dat clasamentul peste cap. Pilotul Ferrari a răbufnit
MP AL AUSTRIEI
Fiasco în Formula 1! La 5 ore după cursă au anunțat OPT penalizări și au dat clasamentul peste cap. Pilotul Ferrari a răbufnit

Nick Kyrgios nu participă la Wimbledon: „Am încercat totul, dar nu m-am refăcut”

„Sunt cu adevărat trist să anunț că trebuie să mă retrag de la Wimbledon în acest an. În timpul recuperării am simțit durere la încheietură. Am efectuat o investigație și am aflat că am un ligament rupt.

Am încercat totul pentru a juca la Wimbledon, dar sunt dezamăgit să anunț că nu am avut suficient timp pentru a mă reface. Mă voi întoarce și, ca întotdeauna, apreciez sprijinul fanilor mei”, a transmis australianul.

Anul trecut, Kyrgios a reușit cea mai mare peformanță a carierei sale la simplu, ajungând în finala Wimbledon. Prestigioasa competiție din Londra este singura de Mare Șlem la care Kyrgios a trecut de faza sferturilor.

Mai multe știri din tenis:

Rusoaica Daria Kasatkina a fost oprită de un ucrainean pe stradă, înainte de Wimbledon » Englezii au descris scena: „O demonstrație neașteptată”

A lăsat baletul pentru a deveni jucător profesionist de tenis și debutează pe tabloul principal de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează