STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Pornhub a publicat statisticile: cum a evoluat traficul în țările în carantină, inclusiv România

Miercuri, 25 Martie, 10:50

Site-ul de filme pentru adulți Pornhub a realizat un studiu în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus și de autoizolare, în care a monitorizat traficul la nivel mondial și structurat, pe mai multe țări.

Conform Pornhub, mai mult de 120 de milioane de oameni vizitează site-ul în fiecare zi, însă în aceste zile, în care oamenii stau izolați sau lucrează de acasă, lucurile s-au schimbat.

Forbes le-a cerut celor de la Pornhub să le ofere o serie de statistici cu privire la felul în care autoizolarea și munca de acasă influențează traficul pe site.

Creștere la nivel mondial

Statisticienii Pornhub au comparat traficul de dinaintea răspândirii coronavirus la nivel mondial cu traficul din această perioadă, în care majoritatea țărilor au impus restricții dure.

Față de luna februarie, pe 17 martie s-a putut observa o creștere a traficului de 11.6%.

Situația în România

Și România a înregistrat o creștere a traficului considerabilă în această perioadă, deși mai mică decât cea la nivel mondial. Un vârf al creșterii de 8.9% a fost înregistrat pe 13 martie, la 15 zile după apariția primului caz de coronavirus în țara noastră.

Creștere majoră de trafic în Italia

Italia a fost prima țară europeană care și-a închis granițele și a pus în aplicare o carantină la nivel național. Următorul grafic arată modul în care s-a schimbat traficul din Italia în ultimele săptămâni. 

Creșterea drastică de 57% pe 12 martie a apărut după ce Pornhub a oferit servicii premium gratuite în toată Italia, o ofertă care a fost, în mod clar, apreciată de italieni.

Citește și alte știri despre coronavirus:Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1