FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

exclusiv Unde vrea Budescu să joace în sezonul viitor: „Se simte ca peștele în apă”

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 17:10 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 00:34

Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv) se simte foarte bine în Arabia Saudită, la FC Damac. Se va întoarce în România în această vară doar dacă arabii vor decide să se despartă de el.

  • CONTEXT: Presa din Arabia Saudită a scris recent că fotbalistul român va fi pus pe liber de Damac, din cauza situației financiare - detalii, pe larg, AICI.

O spune Valeriu Răchită, antrenorul care l-a debutat la Petrolul, și unul dintre cei mai apropiați oameni din fotbal de Budi.

Valeriu Răchită, despre viitorul lui Constantin Budescu

„El se simte ca peștele în apă acolo! Dacă va pleca acum, sigur nu e dorința lui. Trebuie să ținem cont că Damac nu e chiar un club 100% profesionist, nu e la nivelul echipelor de top din zona Golfului. 

Eu i-aș recomanda să rămână acolo, are 32 de ani, să-și umple conturile, după să revină la Petrolul, unde l-am debutat chiar eu. Am vorbit cu el acum câteva zile, când era în cantonamentul României.

Mi-a plăcut la națională, în minutele în care l-am văzut. E un jucător de valoare, face diferența oricând. Însă noi, ca națională, per total, suntem într-o pasă proastă, trebuie să găsim soluții”, a declarat Răchită pentru GSP.ro.

Constantin Budescu, dorit la FCSB

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea aconta.

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt

Jonathan Rodriguez, primul transfer al CFR-ului pentru viitorul sezon

Citește mai multe știri de actualitate:

Nicolae Dică, îngrijorat de un aspect al jocului înainte de România - Australia: „Îmi doresc mai mult!”

A convins cu România și a obținut convocarea la EURO 2020 » Modificare de ultim moment în lotul Angliei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  08 Iunie 2021, 10:55

Sumi-CFR-Budescu, de ce nu? Si sa stiti ca 'varza a la Cluj' este minunata.

mandpv964
mandpv964  •  08 Iunie 2021, 10:37
Postat de Ernest Pap pe 07 Iunie 2021, 19:13

Nu era bună „ VARZA A LA CLUJ ” că tu acasă erai învățat cu „ mămăligă cu castraveți murați ” și la sărbători „ tocană cu prune afumate ” ASTA MĂNÂNCĂ MITICII !!!

Dupa felul cum folosesti expresia "miticii" e clar ca - i la modul peiorativ. Doar ca miticii i - au scos pe delicatii ardeleni, mancatori de icre negre, din starea de iobagi umili, servitori ai chezaro - craiului... Asa - i cand se urca scroafa - n copac si - si inchipuie ca - i privighetoare...

3113
3113  •  08 Iunie 2021, 10:23

Budescu a plecat pe usa din dos de la FC FCSB. Doar fraierii cred ca se va intoarce acolo. S-a vazut ce ura are pe FC FCSB cand Astra i-a batut cu 2-1 si 3-2, cu Budescu marcator si assist la celelalte goluri.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close