FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ 1-1

VIDEO Farul - U Cluj 1-1 » Egal între titani: Hagi și Sabău s-au anihilat reciproc » Cum arată clasamentul

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 20:14 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 00:01

Farul și U Cluj au remizat, 1-1, în etapa a 13-a din Superligă. 

Înainte de fotbal a existat respect, mai ales între doi veterani ca Neluțu Sabău și Gică Hagi. Venit de la aproape 700 de km depărtare, „Moțul” a primit o mână de ajutor de la „Rege”, care l-a lăsat să se antreneze în baza Academiei.

Începutul jocului a arătat și cât de bine se cunosc cei doi titani ai Generației de Aur. Doar o ușoară posesie a avut Farul în plus față de U Cluj care a fost mai compactă în defensivă. Dar scorul a fost deschis rapid.

Eliminat după un gest nesportiv cu UTA Arad, Cîmpanu și-a spălat din păcate și a adulmecat ca o vulpe eroarea lui Grameni și Aioani, marcând în minutul 16. 

„Marinarii” au luat cu asalt poarta lui Iliev, dar șutul steril al lui Mazilu nu l-a impresionat pe bulgar (20). Destul de precipitat a arătat și Louis Munteanu, care a irosit superficial o șansă importantă dintr-o pasă de gabarit a lui Budescu (33). 

Calm ardelenesc pus la punct 

Purtați de mândrie după golul marcat, „șepcile roșii” au tratat mult prea relaxați avântul celor de la Farul de după pauză. După câteva mingi trimise de Rivaldinho și Grigoryan, Farul a dat lovitura de la o fază plecată de la „decarul” Budescu. O pasă de kinogramă între Oancea și Miron, care s-a lipit perfect de gheata lui Băluță fără nicio speranță pentru Iliev (61). 

„Studenții” au încercat să revină în avantaj, dar ocaziile lui Ianis Stoica și Vali Gheorghe au fost tratate mult prea lejer de elevii lui Sabău. Pe final, Farul a mai dezechilibrat benzile alb-negrilor prin Sali și Grigoryan, însă fără vreo reușită pentru gazde. Remiza menține seria bună a „șepcilor roșii" care ajung la meciul 6 fără înfrângere.

Clasamentul live din Superligă

FINAL » Farul - U Cluj 1-1

Farul - U Cluj, echipe de start

Farul: Aioani – Sârbu, Boli, Larie, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni –Mazilu, Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Silva, Popescu, Borgnino, Salu, Grigoryan, Rivaldinho, Gustavo
Antrenor: Gheorghe Hagi

U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, Mitrea, Chipciu – Grobry, Bic – Câmpanu, Nistor, I.Stoica – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Miron, Miron, V. Gheorghe, Silaghi, Simion, Peteleu, Filip, Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / A1: Vasile Marinescu (Bucureşti) / A2: Ovidiu Artene (Vaslui) / Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești) /  Arbitru VAR: Mircea Grigoriu (București) / R1: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observator arbitri: Adrian Vidan (București)
Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu - Constanţa)

Citește și:

Rapidiștii au plecat îngândurați de la Oradea: „Sunt foarte trist” + ce a avut de spus Kevin Luckassen, după golul marcat împotriva fostei echipe
UTA - RAPID 2-2
Rapidiștii au plecat îngândurați de la Oradea: „Sunt foarte trist” + ce a avut de spus Kevin Luckassen, după golul marcat împotriva fostei echipe
MM Stoica aplaudă un rapidist: „Nu țin minte să fi făcut un meci slab. Cine l-a adus merită felicitări!”
UTA - RAPID 2-2
MM Stoica aplaudă un rapidist: „Nu țin minte să fi făcut un meci slab. Cine l-a adus merită felicitări!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  22 Octombrie 2023, 08:08

Felicitari echipei pentru Efort ! Felicitari Cîmpanu ! Un sfat pentru Nistor, Popa, Chipciu ....." Luati-l pe Ianis Stoica la o bauta serioasa , ca e dezorientat , si dezorganizat , si dupa ce il imbatati spuneti-i sa tine privirea sus , ca mai sunt si alti jucatori pe teren , sa vina si el cu un assist ! Sau va mai dau o idee .....de la Maradona in filmul lui Kusturica o stiu " - jucati pana se stinge lumina , sa stiti cu spiritul vostru unde trebuie sa ajunga MINGEA ! ":))))) . Felicitari pentru efort inca odata . Haide U !!!

muzica
muzica  •  22 Octombrie 2023, 00:29

Impotenta sportiva,acest lucru caracterizeaza echipa regelui !Un Mazilu care se arunca cu salturi de iepure sa ceara penalty (la al doilea salt de iepure merita al 2-lea galben si implicit ROSU,ce spui d-le kovacs ?!).Marele gica popescu o ia in barba,ca director sportiv,are o echipa din ce in ce mai departe de playoff !(chiar daca il obtine,va face clar FIGURATIE,iar Mazilu la fel ca L.Munteanu se va intoarce cu coada intre picioare ,acasa !!)O echipa UMFLATA,care a castigat un campionat(EU ZIC,CA NOI L-AM PIERDUT,CA FLETII LA EI !),asa cum l-au castigat !Apoi,o echipa finlandeza s-au distrat cu ei!!!Farul a devenit o laterna palida,care ...

Prazar_de_mic
Prazar_de_mic  •  21 Octombrie 2023, 23:57
Postat de parachioara5 pe 21 Octombrie 2023, 21:55

...doua echipe slabe ...nu merita sa te uiti la meci ...mai bine te culci ...I.K. isi va face datoria ...el este din Carei ...

Aici ai dreptate, ***.. Kovacs l-a iertat pe Mazilu la a doua simulare penibila.. Deh.. Ca doar Careiul e prin Constanta pe undeva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează