FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

Gigi Becali, show în direct după victoria cu Voluntari » A anunțat că nu se mai bagă peste Nicolae Dică: "Nu mai fac asta niciodată" + de ce nu a venit la meci

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 23:29

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a declarat încântat de jocul echipei sale din victoria cu FC Voluntari, 2-1. 

"Dacă am câștigat cu 2-1 și n-am avut nicio emoție, neavând 6-7 jucători, înseamnă că sunt bucuros. Era meci greu pentru că nu aveam niciun fundaș central în lot. Singurul lucru care m-a deranjat a fost ceva ce eu am vorbit cu jucătorii: avem 2-0, n-avem nevoie de golul trei, jucăm simplu. Mai erau 5 minute, joacă simplu, ce rost mai are altceva?

Suntem pe primul loc, pentru ce să fac niște discuții aiurea? Sunt plecat la mănăstiri, de asta nu am fost la meci. Am fost la o slujbă la care am stat 12 ore, de la 12 noaptea la 12 ziua. Am fost «mort» când am ieșit. Apoi, am trecut la o altă mănăstire. Dacă m-am împărtășit și sunt curat, cine mă poate bate pe mine?", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

"Mi-a plăcut de Florinel Coman, a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză"
Gigi Becali

"Florin Tănase a refuzat banderola din orgoliu. Foarte bine că nu a luat-o. Eu vreau bărbați la echipă, nu găinari"
Gigi Becali

"mm și dică pot spune ce vor"

Finanțatorul a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică și a spus încă o dată că nu se pune problema să-l demită pe tehnician. 

"I-am spus lui Dică să declare ce vrea și nu se supără. Dacă spune că Becali habar n-are, eu nu mă supăr. Și MM și Dică sunt ai mei, pot spune ce vor. Am tot spus că nu-l dau afară pe Dică. Dică face ce vrea el. Nu mă mai bag niciodată la echipă. 

Am făcut evaluarea: Îmi place foarte mult de Dică! Cine e pe primul loc? Dică e, Dică e! Îl las pe Dică până la finalul campionatului. Dacă nu sunt pe primul loc în play-off, atunci mă bag. Îl mai las 13 meciuri. Dacă în aceste 13 meciuri e pe primul loc, atunci nu mă mai bag.

Când văd pe Dinamo pe locul 12, cum să mă plâng? Eu am treabă cu Dinamo. Cu cine să am? Cu Rapidul? Când am intrat în fotbal, nu eram microbist, dar suporterii îmi spuneau că îi interesează doar Dinamo și Rapid. Asta au vrut? Eu le-am făcut pofta: Dinamo e pe locul 12 și FCSB e pe primul loc", a mai spus Gigi Becali.

Vezi și: Nimeni n-a mai înțeles nimic! Haos după accidentarea lui Planic: o vedetă a refuzat banderola + derută incredibilă în defensivă

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (58)
widoqq
widoqq  •  31 Octombrie 2018, 15:59

Mare om , mare echipa. mare victorie!

fibra
fibra  •  30 Octombrie 2018, 13:59

Lipseste: 80%

fibra
fibra  •  30 Octombrie 2018, 13:57

Oribila ***Cine o promoveaza,e fara dubii de aceiasi factura,asa cum sunt cel putin dintre cei care fac umbra degeaba pe aceste locuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close