FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 15:12 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 17:09

Petrolul a ajuns în ziua 9 de cantonament în Turcia, iar astăzi a avut nou meci amical, cu Chernomorets Odessa, pierdut cu scorul de 0-1. ♦ La partida de verificare au fost prezenți Marian Copilu, dar și mai mulți afaceriști turci care ar fi interesați să preia echipa prahoveană.

Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat să preia Petrolul, și-a făcut apariția la amicalul „găzarilor” cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. Acesta a ajuns la complex cu circa 10 minute înainte de startul partidei și a fost principala atracție pentru jurnaliștii români prezenți.

+7 FOTO

Cetinsaya a fost însoțit la meci de alți compatrioți, precum și de anturajul lui Marian Copilu. Inclusiv președintele Claudiu Tudor a urmărit meciul de lângă ei, românii întregind o delegație formată, în total, din 7-8 persoane. 

Personajul principal, turcul Serhan Cetinsaya a evitat dialogul cu presa. Până să se așeze în tribune, turcul a adoptat o atitudine distantă, le-a întors spatele reporterilor, în timp ce discuta preocupat la telefon.

Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”
INVESTIȚIE
Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”

Ba chiar le-a transmis oamenilor din staff-ul Petrolului, din priviri, că e deranjat de ochii insistenți ai jurnaliștilor.

„Nu putem să spunem nimic, suntem în discuții, nu e nimic clar. Ei nu vor vorbi”, a transmis unul dintre conducătorii „lupilor galbeni”.

+7 FOTO

Cine e Serhan Cetinsaya, omul de afaceri care vrea Petrolul

Serhan Cetinsaya este un om de afaceri turc, care a activat la o grupare uriașă în țară, Beșiktaș. În vara lui 2023 a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al clubului din Istanbul.

El negociase personal înregimentarea superstarului spaniol Sergio Ramos (care a preferat să se întoarcă la Sevilla), nu s-a perfectat afacerea și, pe fondul mai multor nemulțumiri, Serhan a părăsit BJK.

Potrivit presei turce, Serhan Cetinsaya și-a terminat studiile liceale în Elveția, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College și la Universitatea Internațională din Florida.

Serhan Cetinsaya este membru al Consiliului de Administrație al companiei Artaș İnşaat, fondată în 1977 de tatăl său, Suleyman Cetinsaya. Familia Cetinsaya are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.

“Slava Ukraini”

Amicalul Petrolului a început la ora locală 16:00. Ca fapt divers, fotbaliștii lui Chernomorets au ieșit pe gazon înfășurați în steagurile Ucrainei. Partida este arbitrată de o brigadă ce are la centru o femeie.

La meci e prezent și secundul dinamovist Sorin Colceag, un răspuns la vizita în interes de serviciu făcută în prealabil de staff-ul Petrolului la amicalul lui Dinamo.

Gicu Grozav a analizat amicalul pierdut de Petrolul, 0-1 în fața maghiarilor de la Debrecen

Citește și:

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
DISCUȚII
Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu
DECIZIE
Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează