SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE

corespondență din japonia Andrei Anghel nu a prins finala de la 50 de metri spate: „Se simte că nu am experiență”

Andrei Anghel: „Se simte că nu am experiență”
Andrei Anghel: „Se simte că nu am experiență”

Articol de , - Publicat sambata, 29 iulie 2023 16:28 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 16:34

Andrei Anghel, 25 de ani, s-a clasat pe poziția a zecea la 50 de metri spate, după semifinale. Timpul său a fost de 24,95 față de 24,86 în serii

  • Reporterul Roxana Fleșeru și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Japonia, la Fukuoka, și transmit toate informațiile care contează de la Campionatele Mondiale.

Andrei Anghel este a doua rezervă pentru finala de duminică a probei de 50 de metri spate. El s-a clasat pe poziția a șasea în cea de-a doua semifinală de sâmbătă și pe zece la general cu un timp de 24,95 s. 

„Cursa s-a simțit mai curată decât cea de dimineață. Cumva, mă uitam pe tabelă și căutam un timp mai bun. Nu e rău, e al treilea cel mai bun al meu, mai bun decât la Roma. Încă mai am niște concluzii de tras", a spus înotătorul în vârstă de 25 de ani.

+1 FOTO

Andrei Anghel: "Se simte că nu am experiență"

În serii el a reușit să înoate în 24,86. "Nu e rău timpul, dar sunt ofticat pentru că îmi pare rău de de senzația aia curată pe care am avut-o. Se simte puțin că nu am experiență în competiții majore. Eu sunt debutant la o ediție de Campionate Mondiale în bazin de 50 de metri. 

Sunt mai mult decât crud. Am mai participat și în Australia la cele în bazin scurt, dar pentru mine o întrecere în bazin de 50 e mai serioasă", a explicat el, spunând că nu a mai avut emoții ca în sesiunea de dimineață.

Andrei Anghel: "Proba de 100 m spate este și va fi un proiect pentru mine"

Pentru Andrei Anghel urmează Jocurile Universitare, în China. Se va concentra din toamnă pe proba de 100 de metri? Mai ales că proba de 50 de metri nu este una olimpică. "Deocamdată mă bucur de 50. Nu m-am lăsat niciodată de 100. 

Este și va fi mereu un proiect pentru mine, un proiect mai lung mi se pare", a subliniat el. Anghel a participat și la 100 m spate la CM de la Fukuoka, dar nu a trecut de serii, clasndu-se pe poziția 34. 

Trei episoade la Fukuoka » Mulțimea de jurnaliști, declarațiile adversarilor lui David Popovici și excepția Leon Marchand
CAMPIONATELE MONDIALE DE LA FUKUOKA
Trei episoade la Fukuoka » Mulțimea de jurnaliști, declarațiile adversarilor lui David Popovici și excepția Leon Marchand
Vedete fac scut în jurul lui David Popovici: „Ca el se nasc puțini! Valorile trebuie susținute și la bine, și la rău”
ÎNOT
Vedete fac scut în jurul lui David Popovici: „Ca el se nasc puțini! Valorile trebuie susținute și la bine, și la rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BayernMunchen
BayernMunchen  •  29 Iulie 2023, 17:43

Apai daca la 25 ani nu ai experienta, sa ma ierte Dumnezeu dar cand sa mai prinzi experienta?!? Un inotator la 27-28 de ani e batran, se retrage! Aste a fost cariera ta, se pare. Daca aveai 17-18 ani, altfel stateam de vorba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează