SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, out de la Roland Garros? „Din ce am înțeles...”

Simona Halep / foto Imago Images
Simona Halep / foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 10:28 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 11:20

Simona Halep (32 de ani) a vorbit despre posibila participare la Roland Garros (20 mai - 9 iunie).

Campioana din 2018 de la Openul francez a dezvăluit că are șanse mici să participe în acest an. Ea are nevoie de wild-card, însă se teme că organizatorii de la Roland Garros vor oferi invitații doar pentru jucătoarele franceze.

Simona Halep și noul ei antrenor s-au caracterizat după o săptămână împreună: „Nu mă așteptam”
ANTRENOR
Simona Halep și noul ei antrenor s-au caracterizat după o săptămână împreună: „Nu mă așteptam”

„Sper și-mi doresc (n.r. - să joace la Roland Garros), însă francezii sunt naționaliști și, din ce am înțeles, dau franțuzoaicelor wild-card. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, pentru că este turneul meu preferat și ar fi bine. Dar, acum, decizia este la ei”, a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep, despre revenirea la Miami Open: „Nu știam la ce să mă aștept de la oameni”

Simona Halep a revenit pe teren pe 19 martie, în primul tur la Miami Open. A pierdut cu Paula Badosa în 3 seturi, scor 6-1, 4-6, 3-6. Suspendarea de 4 ani dictată de Sport Resolutions i-a fost scăzută la 9 luni de TAS.

Ea a vorbit într-un interviu pentru Associated Press despre ce a simțit înainte și în timpul primului meci după o pauză de un an și jumătate.

„Simțeam că nu știu la ce să mă aștept de la oameni, la Miami. Cum va fi să fiu din nou în vestiar, în restaurantul jucătorilor. Toată această rutină pe care nu am făcut-o timp de aproape doi ani părea nouă pentru mine. Iar când am ajuns la fața locului, dragostea pe care am primit-o de la oamenii care lucrează la turneu, de la oamenii de la securitate și de la toți cei din jur, dar și de la jucători, m-a ajutat să uit totul. Și m-am simțit ca și cum nu am fost niciodată suspendată.

Așa că a fost un sentiment grozav, o energie grozavă și am fost foarte fericită în adâncul sufletului meu că sunt, din nou, parte a tenisului, a acestui sport pe care îl iubesc.

Așa că, pentru mine, a fost o experiență minunată, mult mai bună decât mă așteptam. Și asta m-a făcut să simt că, OK, acum vreau să mă întorc și să dau tot ce am mai bun și să văd cât de bună pot fi în continuare”, a declarat Halep într-un interviu pentru Associated Press.

VIDEO. Simona Halep: „Nu știam la ce să mă aștept de la oameni”

Citește și:

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucătoarei
RETRAGERE
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucătoarei
Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”
RETRAGERE
Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
267890
267890  •  14 Aprilie 2024, 07:05

Sper ca Franța sa nu dea wild card unei dopate lipsite de cea mai elementară decență. Halep nu ar trebui primită la niciun turneu. Decizia TAS e o rusine. Este inca o dovada că justiția e de vânzare.

cipinho79
cipinho79  •  14 Aprilie 2024, 03:15

BRAVO FETELOR!!! am stiut ca Jaqueline va castiga meciul ei, dar nu credeam ca va juca si la dublu, si ca vor mai si castiga! gemenele ucrainience sudate in probabil multe meciuri impreuna, vs Ana si Jaqueline care nu-mi aduc aminte sa fi jucat vreodata impreuna la dublu. sper ca Anca Todoni si Mara sa nu fie dezamagite ca n-au jucat, o sa aiba ocazia probabil in toamna ;) pana atunci party time!

monika.
monika.  •  12 Aprilie 2024, 23:45

Conducerile FRT si COR nu au nicio demnitate.sau rusine, cum sa incerci sa bagi in fata pe cineva care nu s-a calificat, la JO ? Nu ne pacalesc, ii trimitem la colt.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează