FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - CFR CLUJ 4-0

VIDEO / EXCLUSIV Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunț pentru GSP: „Dacă se întâmplă asta, devenim o forță!”

Agentul Bogdan Apostu, cel care se ocupă de toate transferurile de la Corvinul, a intervenit telefonic la GSP Live / foto: facebook.com/fccorvinul1921
Agentul Bogdan Apostu, cel care se ocupă de toate transferurile de la Corvinul, a intervenit telefonic la GSP Live / foto: facebook.com/fccorvinul1921

Articol de , - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 16:30 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 19:43

Agentul Bogdan Apostu, cel care se ocupă de toate transferurile de la Corvinul, a intervenit telefonic la GSP Live și a comentat victoria istorică a divizionarei secunde din „sferturile” Cupei României, 4-0 cu CFR Cluj.

Apostu, implicat în proiectul CS Corvinul încă de la început, a asistat de pe stadion la lecția predată de Florin Maxim lui Adrian Mutu și descrie pas cu pas cum a trăit duelul de pe arena „Michael Klein”, dar și ce urmează pentru hunedoreni.

A distrus-o pe CFR: „Dezastru! S-au făcut de râs. Ce cred că se va întâmpla cu Mutu?”
CORVINUL - CFR CLUJ 4-0
A distrus-o pe CFR: „Dezastru! S-au făcut de râs. Ce cred că se va întâmpla cu Mutu?”

VIDEO. Bogdan Apostu, reacție plină de entuziasm după Corvinul - CFR 4-0 Cluj: „Am văzut la meci mulți oameni de afaceri, potențiali sponsori”

- Bogdan, cred că nimeni nu se aștepta la un asemenea scor, dar aveai speranțe că poate trece Corvinul de CFR Cluj?
- Sincer, aș fi ipocrit să spun că mă așteptam la un astfel de scor. Nu e real! Chiar înainte de meci am avut o intervenție la un post de televiziune și am spus că Hunedoara are șanse reale de calificare, iar cei din studio au râs. Dar ei nu cunoșteau valoarea și potențialul echipei.

Ce s-a întâmplat aseară nu este altceva decât încununarea unei munci de aproape 3 ani, pe care am făcut-o toți, alături de Florin Maxim și cu acești jucători extraordinari. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, mai mult decât calificarea în sine, pe mine m-a încântat maniera în care s-a întâmplat lucrul ăsta.

Corvinul a dominat cap-coadă o echipă care în ultimii 6 ani a câștigat 5 campionate. Și cred că asta trebuie menționat. Scorul este unul neverosimil, dar scorul nu reprezintă altceva decât o consecință firească a jocului prestat de Corvinul. Nimeni nu poate contrazice lucrul acesta.

- Ți-a sunat deja telefonul pentru câțiva jucători de la Corvinul? Sau poate chiar pentru antrenor?
- Pentru antrenor îmi suna telefonul și înainte, pentru că Max a devenit un antrenor important și căutat deja. Dar mergem mai departe cu proiectul acesta. Eu sunt născut în Hunedoara și acesta este principalul motiv pentru care m-am implicat în acest proiect. Este un proiect de suflet pentru mine, dar și pentru Maxim.

Vrem să ducem mai departe istoria echipei. Nu știu dacă știți, dar aseară am egalat cea mai bună performanță din istoria clubului în Cupa României: semifinală de Cupă, acum 40 de ani, cu Mircea Lucescu, care, de altfel, a fost la meci.

- În semifinale veți întâlni FCU Craiova sau FC Voluntari.
- Da, într-o singură manșă, la Hunedoara, pe 17 aprilie.

- Nu par adversare grele, având în vedere rezultatul cu CFR Cluj...
- Grele sunt toate. Ar fi o greșeală majoră să credem altceva, doar pentru că nu sunt de calibrul CFR-ului. O semifinală de Cupă, indiferent că vom juca cu FCU Craiova sau FC Voluntari, rămâne o semifinală. Nimeni nu ajunge întâmplător acolo, și ele au eliminat alte echipe pentru a ajunge acolo. Cu siguranță își vor dori să câștige.

Semifinala trebuie tratată cu seriozitate maximă și sunt convins că va fi din nou un stadion plin la Hunedoara și atmosferă de sărbătoare. La Hunedoara e greu de câștigat, echipa este fabuloasă și clubul este extraordinar. Păcat că încă nu există acel stadion nou. Dacă va exista și un stadion nou, forța Corvinului va fi și mai mare.

- Crezi că meciul de aseară deschide noi porți pentru Corvinul? După o asemenea victorie, pot fi interesați oameni de afaceri, sponsori, să investească în acest proiect pe viitor?
- Aici este un primar fabulos (n.r. - Dan Bobouțanu), căruia i se datorează mare parte din ce este CS Corvinul astăzi. E fost ziarist sportiv și, în „nebunia” lui pozitivă, a crezut în acest proiect, alături de mine și Florin Maxim. Nu este un primar de rezultat, a susținut financiar proiectul încă de la început.

Din punctul de vedere al sponsorilor, da, poate fi un rezultat de impact. Am văzut la meci mulți oameni de afaceri, mulți politicieni pe care nu îi mai văzusem înainte pe stadion. E clar că fotbalul creează o emulație incredibilă și ce s-a întâmplat la Hunedoara, vă spun sincer, nu am văzut niciodată atâta lume, cozi de sute de metri cu 3 ore înainte de meci. Dacă stadionul avea 25.000 de locuri, toate biletele ar fi fost vândute.

Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunț pentru GSP: „Dacă se întâmplă asta, devenim o forță!”
Bogdan Apostu, alături de Mircea Lucescu

- La meci au asistat nume importante din fotbalul românesc, printre care Mircea Lucescu, Ioan Andone. E posibil ca aceste personaje să fie implicate activ, oficial la Corvinul în perioada următoare?
- Ne-ar face mare plăcere, pentru că experiența unor asemenea oameni de fotbal este întotdeauna binevenită. Dar nea Mircea este încă antrenor în activitate și nu cred că se pune problema să vină la Corvinul, iar Ioan Andone s-a retras.

Andone este membru în Consiliul de Administrație al clubului și ajută mereu cu sfaturi, dar dânsul s-a stabilit în Spania și nu se pune problema să aibă la club o funcție executivă. Însă a fost alături de noi de la început și cu siguranța va fi și în continuare.

VIDEO. Analiza „șocului” Corvinul - CFR Cluj 4-0

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

CFR Cluj a rămas fără antrenor! Adrian Mutu: „Mi-am dat demisia”
CFR CLUJ
CFR Cluj a rămas fără antrenor! Adrian Mutu: „Mi-am dat demisia”
Aducerea lui Andrea Mandorlini, o decizie ciudată » Bilanțul italianului la CFR Cluj + Varga abia aștepta să scape de el în iarnă
CFR CLUJ
Aducerea lui Andrea Mandorlini, o decizie ciudată » Bilanțul italianului la CFR Cluj + Varga abia aștepta să scape de el în iarnă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Haha1989
Haha1989  •  03 Aprilie 2024, 18:34

Varga dacă ar fi deștept l-ar lua pe Maxim antrenor, să-l lase doi ani și sunt convins ca trei ani la rand i-a campionatul. A predat o lecție de fotbal pt multe echipe din superliga, dacă dau un gol se retrag, Corvinul a crezut a jucat și după 1-0 și după 3-0.Asa se face, lecție și pt Rapid, Bergodi, etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează