FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SFERTURI

FOTO Șocant: CFR Cluj, DEZMEMBRATĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano! Adio, Mutu?

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 21:29 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 22:15

Corvinul Hunedoara, revelația din Liga 2, a câștigat cu CFR Cluj în „sferturile” Cupei României Betano, scor 4-0. Elevii lui Mutu au avut un om în minus din minutul 11, după eliminarea lui Panagiotis Tachtsidis.

  • Corvinul va juca în semifinale cu FCU Craiova/Voluntari
  • Semifinalele Cupei României Betano au fost programate pe 17 aprilie.
  • Deși nu are drept de promovare în Liga 1, Corvinul are licență UEFA, potrivit lui Bogdan Apostu, impresar apropiat de club. Dacă vor câștiga Cupa României Betano, cei de la Hunedoara pot juca în preliminariile Europa League

Corvinul s-a calificat în semifinalele Cupei României după 40 de ani, pentru a treia oară în istorie. În 1983, era eliminată de Poli Timișoara în penultimul act, după 1-1 și 8-9 la penalty-uri. În '84, Corvinul pierdea cu Dinamo, scor 0-2.

Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”
CORVINUL - CFR CLUJ 4-0
Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”

CFR Cluj, dezmembrată de Corvinul Hunedoara

CFR Cluj a avut primele ocazii. Michael a ajuns singur cu Lefter, dar portarul Corvinului a intervenit incredibil. A urmat un corner din care Muhar a trimis cu capul în bară. Apoi, hunedorenii au dat prima lovitură. Lăsat singur în careu la un corner, Lică a preluat și a marcat cu stângul la colțul scurt.

Cu om în minus după eliminarea lui Tachtsidis, care i-a dat un cot în cap lui Lupu, CFR Cluj a bâjbâit, nu a avut consistență în atac. Și a primit 3 goluri după pauză, deși ea avea nevoie să marcheze.

Marius Coman a marcat din fața porții pentru 2-0, după o centrare din dreapta. Sava nu a avut ce să facă, atacantul Corvinului a trimis de unde a venit mingea. Hunedorenii au reușit un contraatac-blitz, cu acțiunea pornită din propria jumătate.

Apoi, elevii lui Florin Maxim s-au dezlănțuit. Pîrvulescu, ex-U Cluj, a marcat cu un șut în vinclu, de la 25 de metri. Sava a fost din nou spectator, nu a avut cum să intervină. În fine, la ultima fază, Pop a marcat cu capul după o centrare din lovitură liberă.

Emil Sebastian Popescu/ Sport Pictures
Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone
+10 FOTO

FINAL » Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0

Min. 90+2: Gol Corvinul. Pop a marcat cu capul după o lovitură liberă.
Min. 67: Gol Corvinul. Pîrvulescu a marcat cu un șut în vinclu, de la 25 de metri
Min. 64: Ocazie pentru CFR Cluj. Șutul lui Fică a fost respins cu greu de Lefter
Min. 51: Gol Corvinul. Marius Coman a marcat din fața porții, după o centrare din dreapta. Sava nu a avut ce să facă, atacantul Corvinului a trimis de unde a venit mingea.
Min. 46: A început repriza a doua

Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone
Dan Bobuțan (primarul din Huneadoara), alături de Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu și Ioan Andone
+10 FOTO

Pauză la Hunedoara
Lică, marcatorul Corvinului, e un jucător cu experiență la nivelul Ligii 2. El a jucat la Petrolul în sezonul 2021-2022, la finalul căruia ploieștenii au promovat.
Min. 43: Gol Corvinul. Lică a deschis scorul cu un șut la colțul scurt. El a fost lăsat singur în careu, la un corner, și a avut timp să facă și preluare.
Min. 40: CFR Cluj nu și-a mai creat ocazii, a fost însă la un pas să fie taxată la un corner.
Min. 27: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj. Peter Michael a scăpat singur cu portarul, dar a tras prost, pe jos, și nu l-a învins pe Lefter. La faza imediat următoare, Muhar a trimis în bară, după un corner.
Min. 21: Corvinul dictează tonul jocului, CFR Cluj se apără după eliminarea lui Tachtsidis
Min. 11: CFR Cluj a rămas în 10. Tachtsidis a primi cartonașul roșu. El și-a lovit cu cotul în față un adversar, în tușă. După ce arbitrul a văzut că jucătorul Corvinului sângerează ușor, a decis să scoată cartonașul roșu din buzunar.
Min. 1: A început meciul
Mircea Lucescu, legenda Corvinului, a dat lovitura de start a meciului.

Șocant: CFR Cluj, DEZMEMBRATĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano! Adio, Mutu?

Corvinul - CFR Cluj, echipe de start

Corvinul: Lefter - Iacob, Lică, Manolache, Mihai Velisar - Bradu, Hrezdac, Neacșa - Lupu, Marius Coman, Pîrvulescu
Rezerve: Blaga, A. Nicolae, Câmpan, S. Ion, Chindriș, Hergheligiu, Mitran, Predică
Antrenor: Florin Maxim

Cluj: Sava - Manea, Mogoș, Boben, Camora - Keita, Muhar, Tachtsidis - Deac, Michael, Otele
Rezerve: Hindrich, Radu, Mamic, Aussi, Filip, Fică, Falco, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Adrian Mutu

Jandarmeria a găsit materiale pirotehnice pe stadion, înainte de Corvinul - CFR Cluj

„Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj). Marţi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, a transmis Jandarmeria, potrivit agerpres.

Șocant: CFR Cluj, DEZMEMBRATĂ la Hunedoara, în primul „sfert” din Cupa României Betano! Adio, Mutu?
Materialele pirotehnice găsite la Huneadoara

Masă festivă organizată de legendele Corvinului

Ioan Andone, fost jucător important al Corvinului, a participat la o masă alături de mai multe legende ale echipei din Hunedoara, printre care și Mircea Lucescu, înainte de meci.

„Într-o locație de vis, înainte de Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, din Cupa României. Mâncăruri alese, oameni faini și povești. Ne vedem la stadion in curând!”, a transmis Ioan Andone pe Instagram.

Detalii înainte de Corvinul - CFR Cluj

Corvinul este singura formație din ligile inferioare rămasă în competiție, în timp ce clujenii încearcă să salveze sezonul câștigând un trofeu. Trupa lui Adrian Mutu (45 de ani) este pe 3 în Superliga, cu 28 de puncte după primele două etape din play-off, la 10 de liderul FCSB.

De cealaltă parte, Corvinul, antrenată de Florin Maxim (43 de ani), este nou-promovată în Liga 2, acolo unde a reușit calificarea în play-off. Este pe 3, cu 38 de puncte, la 5 de liderul Slobozia, însă fără drept de promovare din cauza formei de organizare.

Corvinul a trecut de două tururi pentru a intra în grupele Cupei României. Trupa lui Florin Maxim a câștigat în primul tur pe terenul celor de la Jiul Petroșani, scor 4-1, pentru ca apoi să o învingă pe teren propriu pe Csikszereda (2-0).

A câștigat o grupă din care mai făceau parte Hermannstadt, Petrolul, Sepsi, Chindia Târgoviște și Progresul Pecica, după ce a acumulat 9 puncte din 9 posibile!

Le-a învins pe Chindia (2-0), Sepsi (1-0) și Progresul Pecica (6-0). De cealaltă parte, CFR Cluj a terminat pe 2 o grupă cu U Cluj, Rapid, CSA Steaua, Alexandria și Botoșani, după ce a acumulat 5 puncte.

A învins-o pe Alexandria (3-1) și a remizat cu U Cluj (1-1) și Rapid (0-0).

Programul sferturilor de finală ale Cupei României Betano

  • Marți, 2 aprilie, ora 19:30: Corvinul Hunedoara - CFR Cluj
  • Miercuri, 3 aprilie, ora 18:00: FCU Craiova - Voluntari
  • Ora 21:00: U Cluj - Hermannstadt
  • Joi, 4 aprilie, ora 19:30: Universitatea Craiova - Oțelul Galați

Citește și alte știri:

Situația unică din Superligă îl neliniștește pe Mihai Stoica: „Cum să spun asta?!”
FCSB
Situația unică din Superligă îl neliniștește pe Mihai Stoica: „Cum să spun asta?!”
Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”
DINAMO
Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (164)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  14 Aprilie 2024, 15:24
Postat de Catalynn.17 pe 07 Aprilie 2024, 16:26

Băi Randumb, aici oricum nu ne mai vede nimeni, așa ca poți fi onest măcar odată în viața ta! Tu te pretinzi “geniu” și ca ai “top salary”. Evident, sunt chestii relative, adică oi fi geniu și ai mulți bani în comparație cu unii vai mama lor, dar la nivelul tău intelectual pe care îl arăți aici, geniu sigur nu ești iar ca să câștigi bani mulți trebuie să fii în ceva gen sport sau manele pt ca în marketing sau un job unde să ai nevoie de un nivel de cultură și exprimare măcar mediu și să ai Bac’ul ești neagajabil, ești dat afară după maxim 5 minute ai intrat în orice birou HR. Nu spun ca “munca de jos” nu e și aia tot pt oameni și nu e onorabilă, doar ca aia nu se plătește “top salary” nicăieri în lume, și crede-mă, am călătorit mult în viața, și nu doar de plăcere. Lucrurile astea sunt însă atât de evidente încât rad toți de tine și te iau la mișto, inclusiv fcsbistii tăi nu vor să aibă de a face cu tine, ești ca ruda aia de la țară cu care le e rușine să fie vazuti împreună. Deci!? Care-i adevărul!? :-)))

iarasi te-am umilit.

Campioniii27
Campioniii27  •  08 Aprilie 2024, 12:50
Postat de Catalynn.17 pe 07 Aprilie 2024, 16:26

Băi Randumb, aici oricum nu ne mai vede nimeni, așa ca poți fi onest măcar odată în viața ta! Tu te pretinzi “geniu” și ca ai “top salary”. Evident, sunt chestii relative, adică oi fi geniu și ai mulți bani în comparație cu unii vai mama lor, dar la nivelul tău intelectual pe care îl arăți aici, geniu sigur nu ești iar ca să câștigi bani mulți trebuie să fii în ceva gen sport sau manele pt ca în marketing sau un job unde să ai nevoie de un nivel de cultură și exprimare măcar mediu și să ai Bac’ul ești neagajabil, ești dat afară după maxim 5 minute ai intrat în orice birou HR. Nu spun ca “munca de jos” nu e și aia tot pt oameni și nu e onorabilă, doar ca aia nu se plătește “top salary” nicăieri în lume, și crede-mă, am călătorit mult în viața, și nu doar de plăcere. Lucrurile astea sunt însă atât de evidente încât rad toți de tine și te iau la mișto, inclusiv fcsbistii tăi nu vor să aibă de a face cu tine, ești ca ruda aia de la țară cu care le e rușine să fie vazuti împreună. Deci!? Care-i adevărul!? :-)))

adevarul este ca te umilesc in88uman. te-am facut si sa iti pierzi cumpatul si sa injuri cu un lucru simplu,la care ar reactiona asa doar un om cu *** ha ha ha. Steaua campioana in acest sezon. UNITI SPRE TITLU 27.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn.17
Catalynn.17  •  07 Aprilie 2024, 16:26
Postat de Campioniii27 pe 07 Aprilie 2024, 14:24

esti naiv daca tu crezi ca sunt angajat gsp. repet,sunt un geniu in domeniul asta. nu te-ai prinde ce fac nici in 100 de ani. vad ca iti este si rusine sa mai discuti treaba aia cu pariurile,ca ti-ai dat si tu seama ca te umilesti singur. tot inventezi scuze ca un om ***. asa te-am nenorocit psihic si fizic. ha ah ha.

Băi Randumb, aici oricum nu ne mai vede nimeni, așa ca poți fi onest măcar odată în viața ta! Tu te pretinzi “geniu” și ca ai “top salary”. Evident, sunt chestii relative, adică oi fi geniu și ai mulți bani în comparație cu unii vai mama lor, dar la nivelul tău intelectual pe care îl arăți aici, geniu sigur nu ești iar ca să câștigi bani mulți trebuie să fii în ceva gen sport sau manele pt ca în marketing sau un job unde să ai nevoie de un nivel de cultură și exprimare măcar mediu și să ai Bac’ul ești neagajabil, ești dat afară după maxim 5 minute ai intrat în orice birou HR. Nu spun ca “munca de jos” nu e și aia tot pt oameni și nu e onorabilă, doar ca aia nu se plătește “top salary” nicăieri în lume, și crede-mă, am călătorit mult în viața, și nu doar de plăcere. Lucrurile astea sunt însă atât de evidente încât rad toți de tine și te iau la mișto, inclusiv fcsbistii tăi nu vor să aibă de a face cu tine, ești ca ruda aia de la țară cu care le e rușine să fie vazuti împreună. Deci!? Care-i adevărul!? :-)))

Vezi toate comentariile (164)
Comentează