FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - U CLUJ 2-1

VIDEO „El e, mă?” » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano

Dorinel Munteanu s-a jucat cu un cățel după calificarea în finala Cupei României +10   FOTO
Dorinel Munteanu s-a jucat cu un cățel după calificarea în finala Cupei României

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 09:26 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 10:23

Dorinel Munteanu (55 de ani) este un antrenor fericit în acest moment. A promovat-o pe Oțelul în Superliga în acest sezon și a calificat-o în finala Cupei României Betano, acolo unde o va întâlni pe Corvinul Hunedoara, pe 15 mai. La final, tehnicianul a sărbătorit în stilul său propriu.

Oțelul Galați a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în semifinale, grație autogolului semnat de Alexandru Chipciu (34 de ani) în minutul 90. La minute bune după terminarea partidei, Dorinel s-a descătușat și a intrat direct pe gazon, oferind imagini de colecție.

Mizele uriașe din finala Cupei României Betano » Pentru ce joacă Oțelul și Corvinul + Hunedorenii au anunțat deja ce vor face cu sutele de mii de euro, dacă vor lua trofeul
FINALA
Mizele uriașe din finala Cupei României Betano » Pentru ce joacă Oțelul și Corvinul + Hunedorenii au anunțat deja ce vor face cu sutele de mii de euro, dacă vor lua trofeul

VIDEO+FOTO. Cum a fost surprins Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României

+6 FOTO

Antrenorul Oțelului a oferit imagini rare după calificarea în finală. Un suporter gălățean a rămas pe stadion și l-a filmat pe Dorinel, care se afla pe gazon. Alături de soția Paula Mihailopol, tehnicianul a fost surprins alergând și jucându-se cu un câine.

Extrem de fericit după calificare, Dorinel și soția lui s-au jucat vreme de câteva minute pe iarba unde nou-promovata tocmai obținuse biletul pentru finala Cupei. „Dorinel, după victorie, foarte tare! Și cu soția lui”, a exclamat fanul care a filmat videoclipul.

„El e, mă?”, l-a întrebat, nedumerit, persoana de lângă el, „El e, mă! Să-l strigăm să vedem”, i s-a transmis. „Felicitări, Mister!”, a mai strigat un fan. Dorinel a auzit și l-a salutat pe suporterul Oțelului.

Soția lui Dorinel Munteanu, implicată într-un scandal în octombrie 2023

Soția antrenorului Dorinel Munteanu, Paulina Mihailopol, ar fi încercat în octombrie 2023 să înregistreze în nume personal sigla clubului la OSIM, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

A fost tevatură mare la Oțelul, provocată de o situație care a avut-o în prim plan pe soția lui Dorinel Munteanu, Paulina Mihailopol, angajată a clubului pe poziția de economist atunci.

Un mail a fost trimis pe adresa Gazetei Sporturilor în care era menționat faptul că soția antrenorului ar dori să înregistreze sigla Oțelul Galați la OSIM, „pe persoană fizică, în cârdășie cu președintele de atunci al clubului, Marian Brăilescu”.

Contactată de GSP.ro, Paula Mihailopol a susținut că încearcă prin acel demers să ferească clubul de eventuale procese sau licitații pentru siglă:

„Este firesc să ne înregistrăm la OSIM, am făcut-o ca nu cumva să o facă altcineva din afara clubului și apoi să șantajeze Oțelul, fiindcă au mai fost antecedente. Nu înțeleg de unde tevatura asta și în preajma unui astfel de meci important?! Lucrurile vor ieși la suprafață”.

Surse apropiate de club au transmis că soția lui Dorinel ar fi reclamat și în trecut tentative de șantaj din afară grupării, situații în care au fost solicitate sume de sute de mii de euro sau cesionarea banilor din drepturile de televizare.

În campionat ne mai trebuie maxim 6 puncte și suntem în grafic. Jucătorii au înțeles mesajele mele, le-am transmis în fiecare zi să nu cedeze, să aibă încredere în ei ca grup, în pregătirea lor fizică. Sper să nu ne oprim aici, îmi doresc ca la anul să fie puțin mai bine din punct de vedere financiar.

Va fi un meci extrem de greu cu Corvinul, mai avem timp până pe 15 mai. Din punct de vedere sportiv suntem pregătiți de Europa, avem condiții, ne lipsește partea financiară, în fiecare dimineață mă trezesc cu speranța că vor veni oameni care să fie alături de echipă în afară de actualii finanțatori.

- Dorinel Munteanu, după Oțelul - U Cluj 2-1

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Dorinel Munteanu a desfăcut șampania după calificarea Oțelului în finala Cupei României

Citește și alte știri:

Nicolae Dică a ales » Patronul din România care i-a dat cele mai mari bătăi de cap: „Trebuie să-i explici mereu”
FCSB
Nicolae Dică a ales » Patronul din România care i-a dat cele mai mari bătăi de cap: „Trebuie să-i explici mereu”
Alexandru Chipciu, discurs în stilu-i caracteristic, după eliminarea din Cupa României: „La Galați se mai permite!”
OȚELUL GALAȚI - U CLUJ 2-1
Alexandru Chipciu, discurs în stilu-i caracteristic, după eliminarea din Cupa României: „La Galați se mai permite!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
Valeriu234789
Valeriu234789  •  20 Aprilie 2024, 09:31

Articol scris fara lipsa de informatie. Va dau eu informatia daca nu v-ati sinchisit sa sapati, desi chiar pe gsp a fost scris articol la vremea respectiva. La inceputul proiectului ASC Otelul, palmaresul clubului a fost scos la licitatie de la vechea entitate Otelul. Licitatia a fost castigata de o casa de avocatura din bucuresti care a dat gratuit palmaresul actualei entitati ASC Otelul, cu conditia ca atunci cand clubul va promova in liga 1, casa de avocatura sa primeasca 5% din drepturile tv incasate de Otelul in primii 2 ani de liga 1. In cadrul sedintei socios a fost votata in unanimitate de catre membrii socios decizia de mai sus, fiind un "deal" bun tinand cont ca Otelul nu avea sperante sa promoveze. Dar era necesar sa aiba legitimitate. In urma venirii Paulinei si a promovarii in superliga, aceasta nu a recunoscut decizia votata de membri socios si nu a dorit sa achite acea suma catre casa de avocatura. Astfel, Otelul risca in acest moment sa ramana fara palmares. Bonus, clubul Otelul a avea si o cerere de irnegistrare a siglei la OSIM, de care conducatorii trebuiau sa se ocupe. In schimb, Paulina a inregistrat o alta cerere pe persoana fizica pentru a prelua sigla, cerere care este aproape aprobata, pe cand cererea clubului a fost respina. O alta problema ar fi ca statutul clubului Otelul specifica clar ca daca asociatia intra in insolventa, aceasta nu mai are drept de propriate pe club. Astfel, familia Munteanu incearca sa preia cu fort

22cea
22cea  •  20 Aprilie 2024, 01:17
Postat de VanBasten2000 pe 19 Aprilie 2024, 21:43

Ti-am mai zis ca ai filetul pe partea dreapta. Acum ai fantezii si cu Dorinel.

Vorba lui Pee Wee Herman I know you are but what am I ?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  19 Aprilie 2024, 21:43
Postat de 22cea pe 19 Aprilie 2024, 16:08

Si io care intrasem pentru pictorial ...

Ti-am mai zis ca ai filetul pe partea dreapta. Acum ai fantezii si cu Dorinel.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează