FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - CFR CLUJ 4-0

EXCLUSIV Euforie la Hunedoara! Președintele Corvinului, la telefon cu reporterul GSP: „Să se ferească de noi!”

Jucătorii Corvinului au sărbători victoria în vestiar
Jucătorii Corvinului au sărbători victoria în vestiar

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 22:08 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 01:12

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a produs o surpriză de proporții și s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano pentru prima oară după 40 de ani! Hunedorenii au umilit-o pe CFR Cluj în „sferturi”, scor 4-0, iar în club a început sărbătoarea.

Gazeta Sporturilor a luat legătura, imediat după meci, cu Dan Colesniuc, președintele „Echipei de sub furnale”, așa cum clubul era supranumit pe vremuri. Fost jucător în marea echipă a Corvinului, oficialul a vorbit despre starea de spirit din vestiar și despre performanța imensă realizată de hunedoreni.

Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV
CORVINUL - CFR 4-0
Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV

Președintele Corvinului: „Dacă aveam stadion de 20.000 de locuri, îl umpleam!”

Vă dați seama, de 40 de ani n-am mai fost într-o fază atât de avansată în Cupă! Tot orașul este în culmea fericirii.

Băieții ăștia ne-au oferit o surpriză extraordinară, sunt deosebiți, niște copii serioși, care s-au devotat și au reușit să întoarcă toate pronosticurile. Felicitări din tot sufletul meu! Și lor, și publicului hunedorean. Dacă aveam stadion de 20.000 de locuri, îl umpleam!”, a declarat Colesniuc, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Euforie la Hunedoara! Președintele Corvinului, la telefon cu reporterul GSP: „Să se ferească de noi!”
Dan Colescniuc / Sursă foto: Facebook@ Corvinul Hunedoara

„N-au jucat pentru bani, în niciun moment nu s-au gândit la prime”

Oficialul spune că nu primele promise de club i-au motivat pe jucătorii lui Florin Maxim:

„Bineînțeles că au fost prime de joc, Cupa e bine plătită, jucătorii vor avea prime. E bucuria lor, dar nici nu are rost să vorbim de bani în momentele acestea atât de fericite. N-au jucat pentru bani, nu era OK să joace pentru bani.

Ați văzut ce atitudine au avut, nu cred că s-au gândit în vreun moment la prime. Chiar și la pauză, Max a fost foarte clar în indicațiile pe care le-a dat: «Nu avem treabă, noi jucăm!». Iar fiecare jucător și-a mărit puțin cota după acest meci. E mai important decât orice sumă de bani”.

„Sunt echipe în prima ligă care n-au jocul nostru!”

Corvinul va avea drept de promovare în prima ligă abia din sezonul următor, dar Colesniuc e sigur că hunedorenii ar face față pe prima scenă chiar și în acest moment:

„Ați văzut jocul echipei, eu zic că se pretează și pentru Liga 1. Și acum ar putea s-o facă, la nivelul la care joacă. Sunt echipe în prima ligă care poate nu prestează un joc ca al nostru”, a mai spus oficialul Corvinului.

Întrebat pe cine și-ar dori să întâlnească în penultimul act dintre FCU Craiova și Voluntari, președintele Corvinului a evitat să se pronunțe: „Nu știu... Dacă CFR n-a fost o echipă solidă, atunci…?! Să jucăm cu oricine am cădea, ei să se ferească de noi!”.

Bineînțeles, am avut onoarea să-l avem în tribună și pe nea Mircea Lucescu, care s-a bucurat alături de noi, a fost și Ioan Andone, plus alte glorii hunedorene. O seară memorabilă!

- Dan Colesniuc, președinte Corvinul Hunedoara

VIDEO Stadion modern la Hunedoara: „Sperăm să revenim la nivelul de pe vremea lui Mircea Lucescu”

Citește și alte știri despre Cupa României Betano:

FOTO Tachtsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil chiar în fața antrenorului: „Nu faci așa ceva!”

Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  03 Aprilie 2024, 08:15

F edificatoare poza de grup cu bajetii de la Corvinul! Inainte de a fi fotbalisti arata ca niste barbati adevarati. F important in fotbalul de azi cu pensati , epilati , curcubei etc

Van_Basten
Van_Basten  •  03 Aprilie 2024, 00:35

Tavi Popescu e pui de Crevedia pe langa baietii astia plini de fibra.

21lva
21lva  •  02 Aprilie 2024, 23:55

E o vorbă care zice că după râs vine plâns. Parcă-i și văd cu coada între picioare eliminați tura următoare de unii fără pretențiile cfr-ului. Oricum, și să ajungi până aici e mare performanță

Vezi toate comentariile (4)
Comentează