FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - VOLUNTARI 2-1

VIDEO Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Voluntari, scor 2-1. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului covăsnean, s-a răfuit cu cei de la FCSB în timpul conferinței de presă. +24   FOTO
Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Voluntari, scor 2-1. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului covăsnean, s-a răfuit cu cei de la FCSB în timpul conferinței de presă.

Articol de , - Publicat vineri, 20 mai 2022 00:44 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 10:31

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Voluntari, scor 2-1. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului ilfovean, s-a răfuit cu cei de la FCSB în timpul conferinței de presă. 

FC Voluntari a fost criticată pentru modul în care a gestionat finalul de sezon, folosind titularii în meciul cu FCSB din penultima etapă a play-off-ului. Liviu Ciobotariu a dat astăzi o replică. 

Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”
Sepsi - Voluntari 2-1
Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”

Liviu Ciobotariu, răfuială cu FCSB: „Eu le-am zis lui Petrea și MM cu cine să joace?”

„Îi apreciez foarte mult pe cei de la FCSB, au o echipă foarte bună, de altfel îl apreciez și pe domnul Becali, care investește mult, la fel și pe Mihai Stoica. Le înțeleg frustrarea și durerea. Și eu am fost la fel de supărat în trecut, dar nu știu dacă e corect să nu îți asumi și să arunci vina pe alții. 

Eu am văzut că înaintea meciului cu noi căutau deja stadion pentru CFR. Ce a zis domnul Becali, că nu se împiedică de Voluntari? Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? Eu am avut reproșuri la adresa celor de la FCSB că au jucat cu Miron, nu cu Vinicius? Când am jucat cu FCSB și am pierdut 4-0, cu ce echipă am jucat? 

Păi, atunci, sunt eu vinovat? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius, cu Crețu, cu cine au ei pe acolo? Le înțeleg frustrarea, dar mă acuzi pe mine că am jucat corect? Eu am stat, am tăcut, am tăcut, dar nu e normal. Ce ar fi vrut domnul Becali? Ce motive aveam să joc cu echipa a doua?”, a spus Ciobotariu, într-o conferință de presă.

Liviu Ciobotariu, la flash-interviu: „Tamaș are dreptate”

Ciobotariu avusese inițial o replică mai blândă, când a comentat, la flash-interviu, reacția vulgară a lui Tamaș: „Sunt multe lucruri de spus. Gabi are dreptate, a fost un sezon încărcat emoțional. Avem în componență jucători cu experiență, dar și cu o vârstă care nu își permite să te refaci atât de repede după efort. Nu ne-a surâs nici șansa.

Cât timp îți aperi corect șansele, de ce să fii afectat? Pentru ce? Nu înțeleg! Într-o țară civilizată, un astfel de lucru e apreciat. Eu nu văd unde este problema”.

Liviu Ciobotariu nu știe dacă va mai continua la Voluntari și sezonul următor: „O să am o discuție. I-am rugat pe conducătorii de la FC Voluntari să terminăm finala, după care vom discuta. Încă nu am semnat prelungirea. După ultimul meci din play-off, sunt un antrenor liber. În momentul de față trebuie să mă reculeg puțin. Sunt puțin zdruncinat după finala pierdută”.

Avem un bonus dacă terminăm pe locul 5, altul dacă terminăm pe locul 4. Ca să explic de ce jucăm fiecare meci la fel, pentru a ne lua bonusul de performanță. Am ratat bonusul de Cupă, trebuie să ne concentrăm pentru locul 4
- Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu, despre finala pierdută în fața lui Sepsi 

„Jocul l-am pierdut în prima repriză. Am încercat să punem presiune, dar golul nostru a venit prea târziu. N-am fost atenți, nu am fost suficient de agresivi. Vreau să îl felicit pe Ștefănescu pentru execuția de la golul 2, dar nu doar pe el, vreau să felicit întreaga echipă a lui Sepsi. Vreau să îmi felicit și jucătorii, sunt mândru de ei. Nu am mare lucru să le reproșez, doar că am stat largi în prima repriză, le-am permis adversarilor să paseze între linii”, a spus Ciobotariu, în despre finala cu Sepsi, Orange Sport. 

VIDEO Vadim Rață, după Sepsi - FC Voluntari 2-1: „Nu știu exact ce n-a mers”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Marius Ștefănescu, gol à la Gică Hagi în finala Cupei României

Finala Cupei României, decisă de ce s-a întâmplat în weekend?! Cum au pregătit Bergodi și Ciobotariu meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (130)
niros_67
niros_67  •  21 Mai 2022, 23:49
Postat de manty_one pe 20 Mai 2022, 03:46

Cred ca U Cluj ..o sa va dea peste bot si o sa va trimita in B!.))))))

Cred ca voi dupa 2-0 pentru U din seara asta.

rocky5
rocky5  •  21 Mai 2022, 11:09
Postat de albastrualb pe 20 Mai 2022, 11:09

Domnule Ciubotariu, faptul ca ati jucat pe bune cu FCSB , ducand titlul CFR-ului ( unde joaca fiul Dvs ) , e de apreciat; problema e ca nu e dublat de castigarea Cupei Romaniei. O cupa in palmaresul Dvs insemna mult, putea fi singura Cupa din calitatea de antrenor. Lumea din Voluntari si-l va aminti cu mare placere pe Cladiu Niculescu, pt cupa din 2017, Pe dvs nu . Nu-si va aminti nimeni un looser

Care problemă? Era obligatoriu să câștige și cupa? S-a dovedit ca Sepsi are echipă mai bună ca fcsbee, asa ca problemă este doar in capul frustraților gigisti!

alenb
alenb  •  20 Mai 2022, 22:49
Postat de piramidon pe 20 Mai 2022, 18:59

diferenta a fost facuta de tusieri !!! In ambele meciuri !!!!

Aici a fost ghinionul FCSBului, 2 faze la centimetri, ambele gresite de tusieri. Care tusieri nu pot fi banuiti acuzati de rea intentie. De fapt un offiside a fost vital, cel cu Voluntari, daca era semnalizat exista finals de la Buzau. Al doilea era la inceputul meciului, Cluj putea insista in continuare si face 1-0 pana la pauza, vezj aici si cazul finalei Cupei unde lui Stefanescu i s-a anulat gol si a inscris imediat dupa aia altul.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează