FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCU CRAIOVA 1-0

Napoli, resemnat după eliminarea din Cupă: „Nu trecem printr-o perioadă bună”

Nicolo Napoli // foto: captură DigiSport
Nicolo Napoli // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 21:22 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 21:48

Nicolo Napoli (61 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, a comentat eliminarea din Cupa României, după 0-1 în sfertul de finală cu UTA.

Golul lui Virgiliu Postolachi din minutul 16 a decis prima calificată în careul de ași al Cupei României. UTA a învins-o la limită pe FCU Craiova și a avansat în penultimul act al competiției, unde va înfrunta una dintre Hermannstadt și U Cluj.

La final, Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, a admis că echipa sa nu traversează o perioadă bună. FCU a pierdut și ultimul duel de campionat, 0-1 cu Petrolul, și are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide.

Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”
PSG
Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”

Concluziile lui Nicolo Napoli după UTA - FCU Craiova

„Am încercat să facem un meci bun, dar ei au intrat în avantaj rapid. Am încercat să egalăm apoi, dar nu am reușit. Aradul a jucat mai bine decât noi, a stat bine pe teren. Am avut 2-3 ocazii, dar nu am reușit să înscriem.

Nu mergem bine în această perioadă. Play-out-ul este dificil pentru toate echipele de acolo. Cine câștigă urcă. Cine pierde ajunge jos. Este foarte greu”, a afirmat Napoli la DigiSport.

Cum au reacționat jucătorii de la FCU Craiova

Eu zic că am fost mai buni în seara asta. În mare parte am controlat jocul, am avut ocazii mai multe, dar nu am fost lucizi în fața porții. Nu avem decât să trecem cât mai repede peste această eliminare, avem meci cu U Cluj și trebuie să ieșim din pasa proastă.

Suntem supărați, dezamăgiți, am avut ocazia de a intrat în play-off dar nu am intrat. Cupa ne-ar fi salvat situația din campionat, dar trebuie să trecem peste această perioadă și să luptăm în continuare pentru locurile 7 sau 8. Cred în noi, dacă vom fi uniți va fi realizabil.

- George Ganea, atacant FCU Craiova

E foarte greu să joci pe un asemenea teren, dar trebuie să ne adaptăm. Suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm la condiții. Nu este normal să se joace pe așa teren, dar asta este, mergem înainte.

Am pierdut în ultima perioadă, dar trebuie să ridicăm capul, să ne antrenăm și să ne concentrăm la play-out, unde vrem primul loc.

Ne doream să mergem în play-off, era un obiectiv al nostru, dar a trecut. Trebuie să câștigăm play-out-ul, încercăm să ne antrenăm cât mai bine. Nu trecem printr-o perioadă bună, trebuie să ne revenim.

- Dragoș Albu, mijlocaș FCU Craiova

Mai multe știri de actualitate: 

FCSB poate amâna derby-ul CSA Steaua - Dinamo: „Riscurile sunt prea mari!”

Gigi Becali are un nou „inamic”: „Vreau să-i văd oftica după meciuri!” » Ce l-a deranjat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  05 Aprilie 2023, 05:17

Si daca retrogradeaza, ce? Face mititelu alta echipa! Pe alta firma! Tot Stiinta! Are asta la științe… uite acusi mai scoate une din buzunare cu sigla cu 3 de u de data asta, dar o tine sinpe ia cu 4 de u. Ambele originale::;;)))) hai mititelu… haide, bre, ca poti…

leutoltean
leutoltean  •  04 Aprilie 2023, 23:57

Mai bine aveți grijă să nu ajungeți la baraj și să retrogradați. Face Mititelu echipa de parcă ăsta este scopul final.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează