FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu, „taxat” după ultima decizie de la FCU Craiova: „Faci la fel ca Becali!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 13:33 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 18:30

Helmut Duckadam i-a atras atenția patronului celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, că repetă aceeași greșeală cu portarul Ionuț Gurău (24 de ani) pe care a făcut-o și cu Robert Popa (20 de ani), pe care l-a forțat în primul 11, deși evoluțiile sale îl recomandau să fie rezervă.

Eroul de la Sevilla a subliniat că fix în același mod a procedat și Gigi Becali cu Andrei Vlad (24 de ani), portar pe care îl folosea indiferent de gafele sale repetate și care a ajuns să fie trecut pe linie moartă la FCSB.

Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”
ATLETICO
Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”

Mititelu, „taxat” de Duckadam după ultima decizie de la FCU Craiova

„Domnul Mititelu face aceeași greșeală pe care a făcut-o și domnul Becali. Gurău a greșit flagrant în ultimele trei partide. L-a forțat și pe Popa, apoi s-a supărat cu ce probleme au avut între ei și după nu l-a mai băgat.

La fel a procedat și domnul Becali cu Andrei Vlad, cu care a tot insistat.”, a declarat Helmut Duckadam, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

În contextul meciului pierdut de FCU Craiova, scor 1-3, cu CFR Cluj, Helmut Duckadam a criticat întreaga defensivă a formației pregătite de către Giovanni Costantino, nu doar pe Robert Gurău.

„Nu doar Gurău a fost de vină. O apărare șvaițer, mai ales în zona centrală, și un atac inexistent. Dacă va continua așa, Craiova va ajunge pe un loc de baraj”, a mai spus Duckadam, conform site-ului digisport.ro.

Gabi Balint, sigur de plecarea lui Giovanni Costantino

Gabi Balint a criticat ferm felul în care s-a prezentat FCU Craiova în eșecul suferit pe teren propriu cu scorul de 1-3 în fața fostei campioane a României, CFR Cluj.

Balint a subliniat că defensiva lui Giovanni Costantino a arătat groaznic și crede că italianul nu va mai face mulți purici pe banca oltenilor.

„CFR Cluj a controlat jocul, deși a făcut-o și ea de multe ori lent. Însă relațiile de joc au fost mult mai bune.

Mă uitam la Craiova. Nu mai poți să joci în ziua de astăzi numai cu doi-trei jucători în zona mingii și restul se plimbă pe teren. În ziua de astăzi vorbim deja de 4-5 jucători care sunt în jurul mingii, un joc mult mai combinativ, mult mai rapid.

Craiova pare o echipă debusolată. Cu doi fundași centrali foarte slabi. În defensivă a arătat groaznic. Nu știu cum fac ei selecția, cum îi aduc. Nu cred că Giovanni Costantino mai rămâne mult la echipă”, a declarat Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO De ce crede Adrian Mititelu că FCU Craiova nu este pe o poziție mai bună în clasament: „Jumătate din golurile primite sunt gafe!”

Citește și:

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
PRO TV
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul
OȚELUL
Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  18 Februarie 2024, 15:10

Gurău ăsta ar fi rezervă și la Sporting Roșiori , ce naiba o vedea mititicul în clămpăul ăla , nu-mi dau seama ...

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  18 Februarie 2024, 14:20

Normal ! In Oltenia FCSB este insasi viata iar domnul Becali este un indrumator , invatator. Insasi fiinta , existenta , olteanului este fecesebista. Am fost in Craiova si cand le-am zis ca sunt fecesebist m-au considerat Zeu !!! Sunt suprem !

parachioara5
parachioara5  •  18 Februarie 2024, 14:14

...mititel este mult ...dar muuult mai slab ca jiji ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează