FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Mutu, atacat de un coleg din Superliga: „Nu știu dacă are experiență să conducă o echipă mare”

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA Arad, nu este convins că Adrian Mutu (45 de ani) are suficientă experiență pentru a face față la CFR Cluj.
Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA Arad, nu este convins că Adrian Mutu (45 de ani) are suficientă experiență pentru a face față la CFR Cluj.

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 22:08 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 22:44

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA Arad, nu știe dacă că Adrian Mutu (45 de ani) are suficientă experiență pentru a face față la CFR Cluj.

Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, a decis să renunțe la antrenorul Andrea Mandorlini, după înfrângerea surprinzătoare a ardelenilor, 0-1 cu Botoșani, în runda #22 din Superliga. CFR a înregistrat o singură victorie în ultimele 8 etape.

Un rapidist a răbufnit: „Am jucat puțin, nu cât îmi doream”
RAPID
Un rapidist a răbufnit: „Am jucat puțin, nu cât îmi doream”

Finanțatorul clujenilor este gata să îl instaleze pe Adrian Mutu în funcția de antrenor principal. „Briliantul” este liber de contract, după ce s-a despărțit recent de Neftchi Baku, unde a rezistat aproape 6 luni.

Mircea Rednic consideră că ardelenii erau nevoiți sa facă o schimbare, ținând cont de ultimele rezultate înregistrate sub comanda italianului, dar nu știe dacă Adi Mutu este pregătit să conducă o echipă cu pretențiile CFR-ului.

Mircea Rednic: „Îi doresc succes lui Adrian Mutu”

„Mutu a revenit, dat afară într-o parte și revine aici. Ce pot să-ți zic? Era normală o schimbare ținând cont de ce obiectiv și-au propus și ce conditii au cei de la CFR. Acum, nu știu dacă e o soluție, dacă are experiență să conducă o echipă mare, că e greu. Îi doresc succes pentru că e băiat bun și l-am avut jucător”, a spus Mircea Rednic după meciul cu FCSB, scor 4-0.

VIDEO. Gigi Becali: „E bine că l-au adus pe Mutu, acum se pot bate la locul doi"

CFR Cluj e o echipă care m-ar interesa, e o echipă care a câștigat campionate. Poate să îmi pună în valoare calitățile, iar eu pe ale ei. E greu să ai o echipă care nu concurează la nivelul dorit de tine. Dacă am devenit sperietoarea antrenorilor de la CFR, atunci asta e. Dacă mă voia cu adevărat, eram la CFR. Sau mă suna să mă cheme la CFR. Poate au existat discuții interne de care eu nu știu 
- Mutu, acum o săptămână

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” +  Cine e „bomba” din lotul liderului
FCSB
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” + Cine e „bomba” din lotul liderului
Gică Popescu: „Lăsați-l în pace pe Mazilu!” + „Au dat două goluri și îi faceți vedete”
FARUL CONSTANȚA
Gică Popescu: „Lăsați-l în pace pe Mazilu!” + „Au dat două goluri și îi faceți vedete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  24 Ianuarie 2024, 10:59

O să învețe și Adrian pe parcurs ce și cum. Îi tânăr și are alte viziuni fata de italian. Va fi un plus pt CFR.

fibra
fibra  •  24 Ianuarie 2024, 08:08

Dle.Tomutiu,daca a spus ca nu are experienta inseamna dupa aprecierea dvs. ca l-a atacat? Ce-ar fi sa scrii corect si nu ca sa impresionezi aiurea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează