FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul campion cu FCSB recunoaște că era favorizat de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Știai că te plac și erai mai dezinvolt”

Gigi Becali și MM Stoica
Gigi Becali și MM Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 13:23 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 15:07

Alexandru Chipciu (33 de ani), mijlocașul dreapta de la U Cluj, și-a amintit de relația bună pe care o avea cu Mihai Stoica și Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB (2012-2016)

Chipciu a cucerit 3 titluri cu FCSB (2013, 2014, 2015), a jucat optimile Europa League și în grupele Champions League cu roș-albaștrii. Mijlocașul lateral recunoaște că era plăcut de Mihai Stoica și Gigi Becali și putea vorbi mai dezinvolt la interviuri.

Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”
REACȚIE
Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”

Alex Chipciu a vorbit despre relația cu Gigi Becali și Mihai Stoica

Chipciu și-a comparat situația cu cea a lui Florin Tănase, fostul căpitan al echipei care a fost vândut la Al Jazira în această vară.

„În România, dacă spui ce ai de spus, ai de suferit şi multă lume preferă să nu spună ce are pe suflet pentru a menţine o imagine bună. Mie mi-a plăcut să spun, pentru că cel mai bine e să spui ce ai pe suflet. Dacă nu spui şi accepţi nişte lucruri şi le tot înghiţi, îţi omori sufletul.

Florin Tănase la Steaua (n.r. - FCSB) avea conjunctură cum şi eu probabil o aveam, fiind în acea perioadă prieten cu MM. Ştiai că e MM în spatele tău. Ce putea să-ţi facă altcineva?

În acelaşi timp, ştii că te place patronul, eşti mai dezinvolt, e clar! Poţi să spui nişte lucruri mai apăsat. Probabil dacă era alt jucător şi îi supăra pe patron sau pe MM, era mai greu”, a declarat Alex Chipciu la Orange Sport.

El susține însă că deși avea performanțe bune din punct de vedere sportiv, avea probleme din punct de vedere mental: „Ce mi s-a părut ciudat e că la Steaua (n.r. - FCSB) eram într-o stare proastă, mental nu eram bine, eram jos chiar dacă avusesem performanţe, jucam în Europa”.

Citește și:

Adrian Mititelu i-a stabilit soarta lui Marius Croitoru! Ce se întâmplă la FCU Craiova

Gică Hagi nu înțelege cum o semifinalistă de la EURO e peste România: „Mi-e imposibil să cred că poate avea jucători mai buni decât ai noștri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  02 Octombrie 2022, 16:25
Postat de dobrin pe 02 Octombrie 2022, 15:30

„Ştiai că e MM în spatele tău. Ce putea să-ţi facă altcineva?” Nu degeaba a facut Mihai facultatea.

Nicule, singura diferenta, importanta ce-i drept, este ca in facultate meme statea in fata, nu in spate.

costacurta
costacurta  •  02 Octombrie 2022, 16:15

Asa este, are dreptate, asa stau lucrurile si acum din pacate. Si este o mare greseala din partea celor doi MM si Becali.

YATO
YATO  •  02 Octombrie 2022, 15:44

Mai bine tacea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează