FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Alexandru Băluță, alături de Florinel Coman, Adrian Șut și Darius Olaru / Foto: GSP
Alexandru Băluță, alături de Florinel Coman, Adrian Șut și Darius Olaru / Foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 18:07 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 18:15

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a numit pe Alexandru Băluță (30 de ani) și Adrian Șut (24 de ani) drept jucătorii cei mai importanți din tabăra roș-albaștrilor. Becali a spus că echipa sa se poate descurca fără golgheterii Darius Olaru și Florinel Coman, însă absențele lui Băluță și Șut sunt greu de acoperit.

În plus, omul de afaceri a subliniat că Alexandru Băluță nu ar trebui să lipsească de la Campionatul European din Germania, de anul acesta.

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a deschis academie în afara României: „Un proiect cum nu s-a mai văzut niciodată!”
CFR Cluj
Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a deschis academie în afara României: „Un proiect cum nu s-a mai văzut niciodată!”

Alexandru Băluță, considerat de Becali un „jucător de anvergură”

„Eu nu plâng la mormântul (n.r.- naționalei) ei”, a spus Becali. Dar a avut „grijă” să facă o propunere pentru lotul care va fi deplasat la turneul final din Germania: Alexandru Băluță.

„Dacă eu spun, ați văzut, Coman e jucător important, putem fără el. Olaru e jucător foarte important, putem fără el. Fără Băluță și Șut, echipa parcă nu are aceeași anvergură!

(n.r.- despre convocarea lui Alexandru Băluță pentru EURO 2024) Să facă ce vor! Eu cred că Băluță e jucător de anvergură. Dar, nu știu, treaba lor, nu mă interesează ce fac ei la echipa națională. Nu mă interesează pe mine echipa națională.

Dacă joacă copiii mei, bine. Dacă nu, eu nu plâng la mormântul ei! Copiii mei, dacă sunt acolo Coman și Olaru, mă uit. Unul din copiii mei dacă joacă, da. Altfel, nici nu mă uit”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

După o perioadă mai dificilă de adaptare în startul sezonului, Alexandru Băluță a devenit o piesă de bază în angrenajul lui Elias Charalambous. Băluță a reușit să înscrie 4 goluri și să livreze 6 pase de gol pentru FCSB în 25 de meciuri oficiale din campionat, Cupa României și preliminariile Conference League.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Gigi Becali îi ironizează pe giuleșteni: „Vine Rapidul, dar vine pe 4!” + a retractat declarațiile de săptămâna trecută: „A fost o caterincă”

Citește și:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova
FCU Craiova
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
imgb
imgb  •  29 Februarie 2024, 02:22

Ciobanu' asta ne propune toate *** din echipa lui ilegala !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  28 Februarie 2024, 23:05

Ce anvergură are băiatul, mai mare ca Airbus?

1945sv0509
1945sv0509  •  28 Februarie 2024, 19:56

Copiii mei, adica oile mele.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează