FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV / UPDATE Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 20:46 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 20:46

Marius Croitoru (43 de ani) e prima variantă la care Adrian Mititelu s-a oprit, a doua zi după demiterea lui Giovanni Costantino. Antrenorul a ajuns la un acord verbal cu patronul oltean și e așteptat să o preia pe FCU Craiova pentru al doilea lui mandat la clubul alb-albastru.

UPDATE ora 20:45 / Marcel Pușcaș confirmă varianta Marius Croitoru

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a confirmat că Marius Croitoru (43 de ani) este antrenorul ales de Adrian Mititelu. Mai rămân de pus la punct doar câteva detalii contractuale.

FCU Craiova confirmă GSP: „Patronul a considerat că e antrenorul de care avem nevoie!”
FCU Craiova
FCU Craiova confirmă GSP: „Patronul a considerat că e antrenorul de care avem nevoie!”

Marius Croitoru, alegerea lui Adrian Mititelu la FCU Craiova

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, acuza Mititelu în octombrie 2022, la depărțirea de Croitoru. Patronul oltean avea toată încrederea în preparatorul fizic Dan Vasilică și era convins că doar antrenorul venit de la Botoșani era de vină pentru criza de rezultate a lui FCU Craiova.

La un an și jumătate distanță, Vasilică a dispărut din staff-ul tehnic, iar Mititelu vede iar în Croitoru un potențial salvator al echipei oltene, aflată în picaj spre locurile de baraj, cu un bilanț dezastruos în 2024: 5 eșecuri din 7 meciuri.

Ultrașii s-au ridicat împotriva patronului: „Știința nu e jucăria familiei tale!”. Mesaje de amenințare la sediul clubului
FCU CRAIOVA
Ultrașii s-au ridicat împotriva patronului: „Știința nu e jucăria familiei tale!”. Mesaje de amenințare la sediul clubului

Marius Croitoru e așteptat la FCU Craiova

Din informațiile GSP, Mititelu și Croitoru s-au înțeles de principiu, iar antrenorul e așteptat azi la Craiova să semneze cu FCU. Vestea vine la nici 24 de ore de când alb-albaștrii s-au despărțit de italianul Giovanni Costantino.

Debutul lui Croitoru va fi sâmbătă, pe terenul celor de la UTA Arad, de la ora 14:00.

14 meciuria rezistat Croitoru pe banca oltenilor în sezonul 2022-2023: 5 victorii, 3 remize, 6 eșecuri

În octombrie 2023, Mititelu și Croitoru au rupt negocierile în ultimul moment

De la mandatul lui Croitoru din 2022, părțile au mai încercat o dată să ajungă la un numitor comun, în octombrie 2023, după două mandate dezastruoase ale tehnicianului la FC Argeș și FC Botoșani.

Situația a fost dată peste cap în numai câteva zile. Mititelu nu a fost de acord cu modul în care antrenorul ar fi urmat să fie trecut în acte.

Croitoru și-a luat licența Pro în Moldova, dar el nu are carnet de antrenor și de aceea nu poate pregăti echipe în România. El urmează să obțină în primăvară calificarea de antrenor, după ce termină cursurile pe care le face la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA).

Croitoru ar fi putut fi înregistrat la FCU Craiova numai ca delegat, pe modelul lui Mihai Pintilii la FCSB.

Acest detaliu nu l-a mulțumit atunci pe Adrian Mititelu.

Citește și:

CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”
FCU - POLI IAȘI 1-1
CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”
Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”
FCU Craiova
Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
carol_k
carol_k  •  29 Februarie 2024, 12:42

Croitoru NU este antrenor, in continuare. Foloseste din nou tot felul de tertipuri golanesti sa para ca a facut o scoala, o fi uitat lumea ce poama este, dar la Mititelu merge!

DMA87
DMA87  •  29 Februarie 2024, 10:19

Sweet relegation! :)))

bozo76
bozo76  •  29 Februarie 2024, 05:38

Nu sh ce sa zic daca renumirea lui croitoru o sa dea roadele acelea. Nicolo si.a dat foc la valiza cu ultimele declaratii de pe reteaua sociala. Mai erau antrenori fara angajament. Badea Chirila Burca. Aproape si Reghe si Shumii sa fie la fel. Poe vorba targului. Mergea si un uhrin. Lasa ca vine Croitoru la a doua descalecare si mai vedem in playout. Pana atunci 8 martie playboys

Vezi toate comentariile (56)
Comentează