FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 2-0

Mandorlini, după 2-0 cu FCU Craiova: „Nu am avut benzină. E un scor mic”

Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 23:30 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 23:57

Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria cu FCU Craiova din etapa 11 a campionatului, scor 2-0. 

CFR Cluj a obținut o victorie de control cu FCU Craiova, 2-0, care o ține aproape de liderul FCSB, la doar 3 puncte în spatele roș-albaștrilor.

Ardelenii au rezolvat rapid meciul cu FCU Craiova, goluri în minutele 2 și 26, iar acum se concentrează pentru următoarea partidă, restanța cu Sepsi din etapa 5 de campionat.

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Discurs înflăcărat în direct după golul marcat de Rapid: „N-ar mai trebui să arbitreze vreodată! Nu știu cât de mult înțelege Șucu...”
HERMANNSTADT - RAPID 1-1
Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Discurs înflăcărat în direct după golul marcat de Rapid: „N-ar mai trebui să arbitreze vreodată! Nu știu cât de mult înțelege Șucu...”

Andrea Mandorlini, după CFR Cluj - FCU Craiova 2-0: „E un scor mic, am avut multe ocazii”

„Important era să câștigăm. Vă spun sincer, nu am avut foarte multă benzină, ne pregătim la intensitate mare și săptămâna asta am avut un singur antrenament. Sunt fericit pentru victorie, era foarte important rezultatul. Urmează un meci foarte greu joi, apoi meciul cu Dinamo. Acum vom avea câteva zile în care să ne pregătim.

Ne-am creat multe ocazii, dar realizăm și noi că puteam sta mai bine ca intensitate. 2-0 e puțin, am avut multe ocazii. Craiova a jucat bine, ne-a pus câteva probleme. După ce am schimbat sistemul în 3-5-2 am stat mai bine”, a comentat Mandorlini la PrimaSport.

Bîrligea era puțin supărat că nu a reușit să marcheze, dar a făcut un meci bun. Putem spune că la primul gol este aproape în totalitate meritul lui. 

- Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

Ce a spus Mario Camora după CFR Cluj - FCU Craiova: 

  • „La gol am văzut că portarul nu a ieșit repede, Bîrligea m-a văzut și mi-a pasat, dar majoritatea golului este al lui.
  • Important este să câștigăm ambele meciuri înainte de pauză, să menținem distanța față de FCSB. Vom avea un meci foarte greu joi, cu o echipă bună (n.r. - Sepsi OSK)”.

Tot din Liga 1: 

Supărare mare la Craiova, după eșecul lui FCU din Gruia: „Din gură e ușor! Nu arătăm ca o echipă de play-off”

Antrenorii lui FCU Craiova, supărați după înfrângerea de la Cluj: „Totul parcă a fost împotriva noastră!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează