FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID

Aspectul remarcat de Mălădărășanu după egalul cu Rapid: „Ne-a luat 15 minute să ne revenim” + ce sfaturi le dă giuleștenilor

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt +6   FOTO
Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:30 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 20:43

Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la Hermannstadt, a trasat principalele concluzii după remiza echipei sale contra Rapidului, 1-1. Tehnicianul a admis că golul încasat în minutul 3 a cântărit semnificativ în moralul elevilor săi. 

„Am trăit meciul la intensitate maximă. Ne așteptam să fie un meci dificil. Am luat un gol rapid și asta s-a simțit la moralul jucătorilor noștri. Ne-a luat vreo 15 minute să ne revenim din punct de vedere moral. Dar apoi am putut să ne facem jocul nostru. 

Îmi felicit jucătorii, veneau după o serie cu multe meciuri jucate într-un timp scurt. Am pus presiune, am făcut presing, poate că meritam mai mult decât Rapidul. 

Anul trecut, le reproșam jucătorilor că, după depunctare, nu mai reușeau pase de câțiva metri. Suntem mai bine acum din punct de vedere al moralului, dar acel gol al Rapidului chiar le-a pus plumb în picioare jucătorilor mei. Apoi ne-am revenit și era normal să mergem peste ei”, a spus Măldărășanu, la DigiSport. 

Rapid pleacă doar cu un punct de la Sibiu » Hermannstadt a dominat repriza a doua și putea să dea lovitura în final!
Hermannstadt - Rapid
Rapid pleacă doar cu un punct de la Sibiu » Hermannstadt a dominat repriza a doua și putea să dea lovitura în final!

Marius Măldărășanu: „Ce mă deranjează pe mine e că nu se merge la VAR!”

Tehnicianul lui Hermannstadt a reclamat apoi faza ce a precedat golul Rapidului, cu faultul nesemnalizat al lui Paul Iacob asupra lui Daniel Paraschiv. 

„Din punctul meu de vedere, a fost fault la jumătatea terenului la faza golului Rapidului. Ce mă deranjează pe mine e că nu se merge la VAR pentru a se verifica! Rămâne o greșeală a ta, ca arbitru, dar măcar nu dezavantajezi o echipă și nu afectezi munca unor jucători”, a afirmat Mălădărșanu. 

+2 FOTO

Măldărășanu: „O văd pe Rapid în primele 3. Dar trebuie să dea mai mult în deplasare”

Întrebat despre șansele fostei echipe la titlu, Măldărășanu a răspuns pe șleau: 

„I-am spus lui Cristiano Bergodi că o văd pe Rapid în primele trei. Sunt o forță în Giulești, dar cred că trebuie să dea mai mult la meciurile din deplasare. Ce a făcut Cristiano, venind cu câteva zile înainte de începerea campionatului, . A făcut lucruri mari într-un scurt timp. K

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Rapid pleacă doar cu un punct de la Sibiu » Hermannstadt a dominat repriza a doua și putea să dea lovitura în final!

FOTO L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată la reușita Rapidului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează