FOTBAL  »  Superliga  »  LA MULȚI ANI, MARIUS LĂCĂTUȘ!

Ce comparație de ziua „Fiarei” Marius Lăcătuș! „Trebuie scris mare în dreptul numelui său asta”

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 17:57

Marius Lăcătuș a împlinit astăzi 55 de ani. Fost coleg la națională, dar și la Steaua, precum și fost adversar pe vremea când "Baciul" era căpitanul Universității Craiova, Gică Popescu l-a complimentat pe Lăcătuș.

„Să fie sănătos și să rămână mereu același luptător. El are un spirit fantastic de învingător. Chiar am avut dueluri tari cu el. Ar fi minunat să mai vedem jucători ca el în vremurile noastre, în fotbalul românesc.

Avea un spirit de luptător profund. Printre cei mai profunzi fotbaliști, ca și combativitate, pe care i-am întâlnit în carieră. Și-am întâlnit câțiva în cariera mea. Ar trebui dat ca exemplu pozitiv.

Trebuie scris mare în dreptul numelui său. «El, Marius Lăcătuș, este un exemplu pozitiv». Păcat că nu mai avem jucători ca el”, a comentat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

VEZI ȘI:

Felicitat de FCSB, „Fiara” a răspuns în direct: „Nu poate exista ranchiună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Here we go” » Fabrizio Romano dezvăluie noua echipă a lui Mourinho! Destinație total neașteptată: au negociat la București
Campionate
„Here we go” » Fabrizio Romano dezvăluie noua echipă a lui Mourinho! Destinație total neașteptată: au negociat la București
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj
Superliga
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (26)
lucghencea
lucghencea  •  05 Aprilie 2019, 22:42

La Multi Ani Laca ! Un sportiv militar vitezist de exceptie intr-o Ghnecea incadescenta si plina de urale pentru toti Stelistii din Generatiile de Aur ale clubului militar STEAUA Bucuresti . Felicitari !

stoichkov8
stoichkov8  •  05 Aprilie 2019, 19:45
Postat de dinamovist_1994 pe 05 Aprilie 2019, 19:44

Nu ti-e *** ma de tine sa te consideri stelist si sa-l hulesti pe cel mai mare jucator al clubului pe care in mod eronat pretinzi ca-l sustii? Unu din aia doi care marca la Sevilla. Mai dai Doamne un neuron ca cel vechi se simte singur!!!

Predosanu Viorel aka AntonTomberon e un sekuristObosit. Pierzi timpul cu dobitocul Anton.

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Aprilie 2019, 18:49

Poate pentru voi o fi fost mare dar pentru mine , rămâne un exemplu despre cum nu ar trebui sa fie un fotbalist cu potențial . Un needucat , un caracter infect pe teren (vezi cazul Ardeleanu și nu numai ) . A printat de pozitia clubului pentru a duce in extrem golănia pe terenul de fotbal . Înainte de a fi fotbalist trebuie sa fi OM chiar și pe teren. Iar el nu a reușit să imblinzeasca animalul din el . La multi ani dar sa nu te vad.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează