FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj ar avea acord cu echipa din Serie A pentru un transfer de 5 milioane de euro

Ermal Krasniqi, în centru, cu numărul 7 // foto: Imago Images
Ermal Krasniqi, în centru, cu numărul 7 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 19:08 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 19:19

CFR Cluj ar avea un acord cu clubul italian Bologna pentru transferul kosovarului Ermal Krasniqi (25 de ani).

Bologna, locul 11 în Serie A, echipă antrenată de Thiago Motta, ar fi bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul extremei stânga kosovare Ermal Krasniqi.

FCU Craiova, anunț triumfător: atacantul despre care Mititelu spunea că „va fi cel mai bun din Liga 1” este acum eligibil pentru România
FCU CRAIOVA
FCU Craiova, anunț triumfător: atacantul despre care Mititelu spunea că „va fi cel mai bun din Liga 1” este acum eligibil pentru România

CFR Cluj ar fi bătut palma cu Bologna pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Krasniqi, pe care CFR l-a adus în ianuarie de la Ballkani cu 200.000 de euro, ar urma să facă trecerea în Serie A în mercato de iarnă, deci în ianuarie. 

Potrivit Prosport, cluburile au un acord care presupune ca Ermal să semneze mai întâi sub formă de împrumut până în vară, pentru 1 milion de euro, apoi să fie cumpărat definitiv de Bologna cu alte 4 milioane.

Așadar, un pachet total de 5 milioane de euro, ceea ce ar presupune un profit extraordinar pentru CFR Cluj, mai ales că Krasniqi nu este om de bază în echipa lui Andrea Mandorlini.

Extrema stânga a avut un început senzațional de aventură la CFR Cluj, impresionându-l și pe Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, însă în stagiunea curentă nu a putut replica forma din sezonul trecut.

În aceste luni, Krasniqi a adunat 10 apariții în vișiniu, fără să înscrie.

Mai multe știri din Liga 1:

Un stranier anunță răspicat că vrea la Rapid: „Nu s-a dorit să merg acolo, acum sper să-i fac să vină ei la mine!”

Rapid a anunțat de ce a ieșit Cătălin Cîrjan din lotul de la U21: „Se află în recuperare”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (17)
vichart
vichart  •  17 Octombrie 2023, 22:42
Postat de cristishady pe 12 Octombrie 2023, 00:00

mai taie 2 milioane din alea 13 si Man chiar avea cifre cand a fost vandut. Plimba ursul, ***

era 11 milioane plus bonusuri de 2 milioane pe care man le-a indeplinit cu succes,deci 13 milioane de euro. avea cifre fix cat pentru o jumatate de sezon,de aia a si plecat in ianuarie. tavi nu poata sa prinda 6 luni bune si sa vina oferta de 20 de milioane de euro?

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  12 Octombrie 2023, 09:02

Ziaristii au niste informatii, dar cred ca aici gresesc. Au auzit ceva legat de un jucator, dar cu siguranta nu e Krasniqi. El trebuie sa confirme la echipa de club, sa dea goluri si abia apoi sa se gandeasca la un transfer in alta parte. Deocamdata e sub contract cu CFR iar clubul are nevoie de Krasniqi pentru obiectivele propuse.

sughibughi
sughibughi  •  12 Octombrie 2023, 08:24

nu cred

Vezi toate comentariile (17)
Comentează