FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj s-ar putea despărți de încă o vedetă » O echipă din Turcia pregătește oferta

Billel Omrani (primul din dreapta) este dorit de Konyaspor // foto: Imago
Billel Omrani (primul din dreapta) este dorit de Konyaspor // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 17:44 / Actualizat marti, 17 august 2021 18:13

Billel Omrani (28 de ani), atacantul francez de origine algeriană al celor de la CFR Cluj, ar fi dorit de Konyaspor, locul 11 în sezonul trecut al campionatului din Turcia.

Campioana României s-ar putea despărți de unul dintre cei mai importanți jucători. Omrani, care evoluează în tricoul vișiniu de 5 ani, ar fi dorit de Konyaspor, echipă la care au evoluat Ciprian Marica și Gabi Torje.

Billel Omrani, dorit de Konyaspor

Potrivit DZfoot, clubul din Konya dorește să își întărească atacul și îl vede pe Omrani drept omul potrivit în acest scop. Conform sursei citate, Konyaspor va face o ofertă pentru atacantul cu meciuri în echipele naționale de tineret ale Franței. Iar Omrani, care mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2022, ar fi tentat de un transfer în Turcia.

Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj gratis, în septembrie 2016, de la Olympique Marseille, echipa care l-a crescut și l-a promovat în fotbalul mare. Omrani a înscris 42 de goluri pentru campioana României în cele 177 de meciuri jucate în vișiniu.

Deși are 9 apariții în acest început de sezon, Omrani a înscris un singur gol, contra celor de la Young Boys, în înfrângerea din Elveția, scor 1-3.

Cotat la 3,6 milioane de euro în decembrie 2019, Billel este evaluat în prezent la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt.com.

CFR Cluj i-a pierdut deja în această vară pe Michael Pereira, Grzegorz Sandomierski, Cătălin Golofca, Mario Rondon, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares, Syam Ben Youssef și Mihai Bordeianu.

CFR Cluj s-ar putea despărți de încă o vedetă » O echipă din Turcia pregătește oferta
Billel Omrani, în prim-plan // foto: Imago

Billel Omrani, spre Konyaspor?

Konyaspor, echipă cu un lot cotat la 22,4 milioane de euro pe Transfermarkt, a început noul sezon din Turcia cu o victorie în deplasare, 1-0 cu Sivasspor. Konyaspor are 3 atacanți centrali în lot, pe Sokol Cikalleshi (31 de ani), Erdon Daci (23) și Artem Kravets (32). Toți au o cotă de piață inferioară celei cu care se poate lăuda Omrani. 

Konyaspor este antrenată de turcul Ilhan Palut (44 de ani), angajat în februarie 2021.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Liderii DDB, acuzați de „lipsă de transparență”: „Nu mai cotizați, cu riscul să dispară clubul!”

Arbitrul care a ajutat-o pe CFR Cluj în meciul cu CS Mioveni, delegat la un meci din play-off-ul Europa League

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cornelcc
cornelcc  •  18 August 2021, 00:22

Bilel vedeta? Poate acum vreo doi ani era ceva de capul lui.... . Acum, e la pret de Ofosu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează