FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Coronavirus la Astra! Partida cu Craiova nu se mai dispută azi + Reacția LPF

Articol de , - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 14:25 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 15:54

Meciul Astra - Universitatea Craiova, programat azi la ora 21:30, nu se va mai juca. Croatul Crepulja (Astra) a fost diagnosticat cu coronavirus.

  • Meciul va fi azi de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

UPDATE 15:50

LPF confirmă că meciul nu se va juca azi și că la Astra va fi o anchetă epidemiologică

„Da, categoric s-a amânat. Există un rezultat pozitiv. A fost testat azi dimineață la Spitalul Județean din Giurgiu. Nu se mai impune o retestare pentru medicii au spus foarte clar că are simptome de COVID-19. Va începe o anchetă epidemiologică. În acest moment rămânem atașați obiectivului de a termina acest campionat pe teren. Vom vedea după ce se termină ancheta epidemiologică ce vom face cu acest meci”, a declarat Justin Ștefan, secretar general al LPF, la emisiunea „Digi Sport Special”.

UPDATE 15:00 » Astra - Craiova nu se joacă

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat că meciul Astra - Craiova nu se va mai juca azi.

Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

Același scenariu a fost CFR Cluj - FCSB și la Poli Iași Clinceni, când clujenii și ieșenii au avut un jucător depistat pozitiv în ziua meciului. Meciul dintre Iași și Clinceni s-a jucat următoarea zi, în timp ce CFR - FCSB a fost reprogramat vineri. 

UPDATE 14:50 » Crepulja are coronavirus

Din sursele GSP.ro, confirmate de club, Astra a primit testul: Crepulja este pozitiv cu coronavirus!

Știrea inițială:

Mijlocașul croat Ljuban Crepulja (26 de ani) a acuzat anumite probleme medicale și a fost testat pentru COVID-19 de șefii Astrei. 

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a comentat situația pentru GSP.RO și a dat detalii despre starea de sănătate a lui Crepulja, precizând că acesta nu are simptome de coronavirus.

„El a avut febră și azi l-am testat. Rezultatul va veni în jurul orei 16:00. Nu știu ce se va întâmpla cu meciul dacă va fi găsit pozitivi. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19.  În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

La testele efectuate vineri, Crepulja a ieșit negativ! Se pare că jucătorul a stat mai mult timp cu aerul condiționat deschis și de aici ar fi apărut problemele. 

VIDEO Denis Alibec e cu gândul la plecare: „Vreau să joc în Champions League”

Astra - Craiova, echipe probabile 

ASTRA: 1. Lazar - 6. G. Simion, 4. Graovac, 23. Dandea, 3. Radunovici - 31. A. Ioniță, 22. G. Șerban, 21. Crepulja, 90. Răduț - 50. Budescu - 7. Alibec
REZERVE: 18. Bolboașă, 5. C. Dima, 8. Takayuki, 11. V. Gheorghe, 13. D. Graur, 14. Baicu, 19. Fatai, 96. Balaure, 99. D. Gheorghe
ANTRENOR: Bogdan Andone

CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosici, 26. Acka, 5. Vătăjelu - 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău - 22. Bărbuț, 19. Koljici, 28. Mihăilă
REZERVE: 1. L. Popescu, 9. A. Ivan, 14. Qaka, 17. Baiaram, 20. Gustavo, 21. Ivanov, 33. Bălașa, 38. L. Nițu, 39. I. Mitran
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Burleanu vrea schimbarea Ligii 1: „Putem discuta pe 3 august. Vom păstra părțile bune din acest sistem”

EXCLUSIV Veste bună pentru Dinamo: aproape tot lotul e vindecat de COVID-19! Când vrea LPF să o programeze

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”
Superliga
Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (140)
1valeri.gazzaev
1valeri.gazzaev  •  29 Iulie 2020, 16:06
Postat de Ion Raducanu pe 29 Iulie 2020, 16:01

Eu daca as fi in locul Craiovei le-as cere despagubiri pentru transport( charter cu 50.000 euro, cazare). Cine greseste plateste, sa terminam odata cu legea bunului plac.

Hai, zau? si cine a gresit? pandemia? clubul organizator are obligatia de a asigura conditiile necesare desfasurarii meciului. Daca in urma unei anchete desfasurate se constata ca jucatorul infectat se face vinovat de neglijenta, abia atunci te poti gandi sa faci vreun demers. Pana una alta, de ce ar fi fc astra giurgiu vinovata? ca e o pandemie si oamenii se imbolnavesc pe capete in romania in ultimele saptamani?

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  29 Iulie 2020, 15:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai baiatule trezeste - te din vis! Care teren? Care campioana? Pai fiind afectat play-off-ul de cazuri de Covid de ce sa nu se ia clasamentul inainte de injumatatire? O sa se joace direct meciul CSU -CFR si cu asta basta. De ce nu s-a oprit cand au aparut primele cazuri.In Olanda si Belgia cine sunt campioanele? Vezi ca stie dl.Google.

mosierul
mosierul  •  29 Iulie 2020, 15:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

....în cazul asta CFR Cluj va lua titlul ...au spus-o și unii matematicieni ,oameni deștepți mă...ei merită , CFR-ul mă , nu clonata PSD-ului făcută la eprubeta de către Olguța și cu Manda ....dacă nu va convine atunci sa nu se mai joace nici un meci ...doar Craiova -CFR cu titlul pe masă...le dă CFR-ul cu terenul in cap...pac pac Craiova sta pe lac, o împușcăm in cap...pac , pac

Vezi toate comentariile (140)
Comentează