FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

EXCLUSIV Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă

Costel Galca a cucerit 3 trofee intr-un singur sezon cu Steaua, reusind eventul Campionat-Cupa-Cupa Ligii dupa 18 ani. Foto: Arhiva GSP
Costel Galca a cucerit 3 trofee intr-un singur sezon cu Steaua, reusind eventul Campionat-Cupa-Cupa Ligii dupa 18 ani. Foto: Arhiva GSP

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 16:30 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 16:45

Costel Gâlcă, 52 de ani, speră ca FCSB să devină noua campioană a României, după ce el a adus ultimul titlu pentru roș-albaștri în 2015. Din Spania, tehnicianul a explicat de ce nu a revenit de nouă ani în fotbalul intern.

FCSB este principala favorită la câștigarea titlului, fiind pe locul 1, la 4 puncte de Universitatea Craiova și la 7 de CFR Cluj și Rapid. În această etapă, echipa lui Gigi Becali evoluează în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi.

Costel Gâlcă a adus ultimul titlu de campioană pentru FCSB, în 2015. Atunci a adunat chiar trei trofee în singurul sezon ca antrenor principal al roș-albaștrilor, cucerind și Cupa României, și Cupa Ligii.

Fost component al Generației de Aur, Costelinho ține pumnii ca FCSB să câștige din nou campionatul. Îi avertizează totuși pe liderii clasamentului.

Costel Gâlcă, optimist în privința naționalei: „Acolo văd România de acum” + „Tricolorul” pe care mizează: „Aștept ca experiența lui să-și spună cuvântul la EURO”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Costel Gâlcă, optimist în privința naționalei: „Acolo văd România de acum” + „Tricolorul” pe care mizează: „Aștept ca experiența lui să-și spună cuvântul la EURO”

Costel Gâlcă despre cei 9 ani fără titlu de la FCSB

„Nuuu! Campionatul nu este jucat. Dar favorita principală este FCSB. A demonstrat că merită locul 1, are niște puncte avans, are prima opțiune la câștigarea titlului. A făcut meciuri bune, dar se mai poate încurca. Pot apărea sincope, accidente, play-off-ul încă este la început. Să nu se păcălească!

Să dea Dumnezeu să câștige tot ce poate câștiga! Eu am avut acel sezon fantastic, dar a fost alături de echipă, o muncă în echipă, a tuturor de la club.

FCSB are condiții bune, un lot foarte bun, mereu a fost sus, cred că în 2024 va fi campioană. De ce n-a fost campioană din 2015 până acum? Neșansa sau decizii prost luate sau, mai bine zis, nu s-a luat decizia cea mai bună. Dar FCSB a făcut investiții mari, inclusiv în campionatul românesc, a produs bani prin transferuri", a precizat Gâlcă într-un interviu acordat GSP.ro.

8echipe a adunat Gâlcă în carieră: România U17, Steaua, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayfa, Al-Razm, Vejle, Radomiak Radom

De ce nu s-a întors Costel Gâlcă în fotbalul românesc

La finele lui 2023, Costelinho s-a despărțit de polonezii de la Radomiak Radom. Momentan, este acasă, în Spania, încă nu s-a aventurat să accepte un alt proiect fotbalistic. Este deschis și unei eventuale colaborări de a reveni în Superliga.

+25 FOTO

"În fotbal o să mă întorc când o să fiu abordat, apoi să ajungem la o înțelegere. Îmi doresc să revin, indiferent că va fi afară, în străinătate, sau în România. Nu am ajuns la idei apropiate, de aceea nu m-am întors până acum în România", a mai declarat Costelinho.

Fostul component al Generației de Aur nu a mai lucrat din 2015 în fotbalul românesc. A mai avut diverse propuneri, una chiar de la Dinamo, în noiembrie 2023, însă nu a ajuns la niciun acord cu roș-albii.

Sunt sănătos, familia este sănătoasă, asta contează. În rest, am rutina mea zilnică, de atâția ani, în care sportul și mișcarea ocupă un loc important
Costel Gâlcă

9trofee a cucerit Gâlcă în cariera de fotbalist: opt cu Steaua, unul cu Espanyol (Copa del Rey)

Amintirile din copilărie ale lui Elias Charalambous: „Eram nebun! Bunica mea mă mai pălmuia...”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Cinci experienţe de top pe care Horaţiu Holdovan le poate trăi la Madrid: de la Frank Sinatra la tricoul lui Il Luce oferit lui Pele

Întrebarea care l-a enervat pe Adrian Mutu: „Nu știu cine ce declară!” + „Efectivul e mult mai subțire ca anul trecut”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
Championman
Championman  •  31 Martie 2024, 17:16

campionatul este jucat daca scoatem cel putin 4 puncte in urmatoarele 2 meciuri. de fapt si cu 2 puncte ar fi jucat. momentan efectiv Steaua din liga 1 iese campioana daca face 9 egaluri pana la final.

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  31 Martie 2024, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

m1k3
m1k3  •  31 Martie 2024, 17:10

ai avut sansa ca nea cici inca era la bulau...altfel erai dat afara ca nu joci ce sistem visa nea cici cu o noapte in urma :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează