FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Contrariat de transferul pe bani mulți al Rapidului: „Este de neînțeles!”

Andrei Borza, în alb, la 2-2 cu FCSB în play-off // foto: Imago Images
Andrei Borza, în alb, la 2-2 cu FCSB în play-off // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 18:16 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 20:14

Dinu Gheorghe (67 de ani), fost președinte la Rapid, consideră situația lui Andrei Borza (18) a fi „de neînțeles”.

Sezonul trecut, în care Farul s-a încununat campioană a României, Andrei Borza a fost una dintre revelațiile din Superligă. Tânărul fundaș lateral a impresionat la malul mării, 3 goluri și 3 pase decisive în 33 de apariții în campionat, și a prins un transfer pe bani mulți la Rapid, echipă aflată în căutarea unui apărător stânga.

Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia
RAPID - FCSB
Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia

Andrei Borza, sub așteptări la Rapid

Borza a fost cumpărat cu 800.000 de euro, dar până acum nu a reușit să replice în Giulești evoluțiile reușite de la Farul.

Mai mult, a fost protagonistul unui moment de cumpără în februarie, după ce a ieșit să petreacă în club imediat după înfrângerea cu Poli Iași, 1-3. Clubul l-a suspendat pentru o etapă, apoi Cristiano Bergodi l-a lăsat rezervă la următoarele două partide. Între timp, a redevenit titularul postului de fundaș stânga.

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, se declară nedumerit de situația în care se regăsește Borza. El consideră că fundașul crescut în Academia Hagi nu doar că nu a progresat, ba chiar a făcut pași în spate de la transferul la Rapid!

Dinu Gheorghe, contrariat de Andrei Borza: „Iartă-mă, a costat o avere și a regresat mult!”

„Cazul Borza este de neînțeles. A costat o avere, iartă-mă!, și nu doar că bate pasul pe loc, dar e mult înapoi. Am cumpărat un jucător foarte talentat, dar de când a venit la Rapid... nimic!

Sunt multe exemple acolo, dar la Borza s-au plătit bani mulți, aproape un milion de euro, o sumă importantă pentru fotbalul românesc”, a opinat Dinu „Vamă” la emisiunea „DigiSport Special”.

Borza este fotbalistul prin care Rapid respectă cel mai adesea regula U21 din Superligă. Concurentul lui pe post este Robert Bădescu, alt fotbalist tânăr, în vârstă de 19 ani.

Ocazional, în banda stângă a apărării apar Christopher Braun sau Răzvan Onea, fundași dreapta de meserie. S-a întâmplat chiar la cea mai recentă partidă, 1-2 cu Universitatea Craiova. La pauză, Braun a fost înlocuit cu Borza, iar Onea trecut în dreapta.

VIDEO. E categoric după ce Rapid a ajuns la 6 înfrângeri în play-off: „Nu există o mână de fier în vestiar”

Mai multe știri despre Rapid:

Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
RAPID
Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”
RAPID
„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
unurtr
unurtr  •  02 Mai 2024, 10:27

Și când l-a luat spunea că e un super transfer și de ce nu l-a luat pe mai mulți ani :)) Dinu Vamă nu știe cum să mai fie băgat în seamă, dar să ne aducem aminte cum a băgat Rapidul în faliment...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează