FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO Bergodi e clar înainte de Rapid - FCSB: „Dacă nu suntem motivați la meciul acesta, să ne lăsăm”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 13:36 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 14:39

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a prefațat meciul cu FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.

  • Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Italianul a anunțat că elevii lui nu au nevoie de motivație suplimentară la derby și a numit principalele pericole din tabăra adversă.

Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”
RAPID
Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”

VIDEO. Cristiano Bergodi avertizează, înainte de Rapid - FCSB: „Dacă nu vom fi motivați, să ne lăsăm de fotbal”

„Nu e nevoie să îi motivez eu pe jucători. Dacă nu vor fi motivați, atunci să se lase de fotbal. Nu se poate să nu aibă motivație. Jucăm acasă, sunt suporterii noștri. S-au auzit și în tur, chiar dacă erau acolo sus, în inelul 3. Va fi un spectacol”, a declarat Cristiano Bergodi.

„De la FCSB sunt doi jucători foarte importanți, dar și jocul colectiv e foarte bun. Dar dacă ar fi să numesc doar doi, atunci e clar că o să spun Olaru și Coman.

Olaru revine după două etape de suspendare. E normal să avem mare grijă la ei doi. Mai sunt și alți jucători buni, de la mijloc în sus au viteză. E echipa de pe primul loc, nu putem spune nimic, dar au avut și ei probleme în ultimul timp”, a mai declarat Cristiano Bergodi.

VIDEO. Bergodi: „Trebuie să câștigăm, presiunea e pe noi”

„Întâlnim prima echipă din clasament. O echipă bună, care a devenit mai pragmatică. Dar va fi un meci de care pe care, avem nevoie de puncte. Trebuie să fim ofensivi, dar și precauți pe faza defensivă. E frumos că vor fi mulți suporteri.

Presiunea e pe noi, noi trebuie să reducem distanța, trebuie neapărat să câștigăm. Diferența dintre o remiză sau o victorie va fi de un punct la intrarea în play-off. Dacă vom câștiga meciul va fi important pentru moral”, a mai declarat Bergodi.

VIDEO. Bergodi: „Rrahmani și Coman sunt decisivi”

„Rrahmani s-a descurcat foarte bine de când a venit la noi. El și Coman sunt decisivi pentru că sunt atacanți, ei fac diferența. Dar mijlocașii trebuie să facă un meci bun, compartimentul median e foarte important pentru a-i activa pe atacanți. Mijlocul terenului e foarte important, te ajută și defensiv, și ofensiv.

Cei de la FCSB se mișcă mult, își schimbă pozițiile. În față se mișcă mult, au viteză, au calitate. Ei știu cum jucăm noi, noi știm cum joacă ei. Loturile sunt echilibrate valoric. Eu am deja în cap primul 11, nu vor fi surprize extraordinare.

La noi, cei care au intrat de pe bancă au făcut diferența. Am ales un prim 11 bun, dar și cei de pe bancă au intrat bine. Nu pot să îmi dau cu părerea despre care lot e mai bun. Ei au avut constanță și merită primul loc.

Eu cred că acest meci nu e decisiv, mai sunt 10 meciuri, 30 de puncte puse în joc. E normal că vor avea mai multe șanse dacă vor câștiga”, a mai declarat Bergodi.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Miza financiară a intrării în play-off » Diferență majoră între locurile 6 și 7 + cât primește campioana
PLAY-OFF
Miza financiară a intrării în play-off » Diferență majoră între locurile 6 și 7 + cât primește campioana
Mihai Stoica nu se teme de „arma” celor de la Rapid: „Habar nu au”
RAPID - FCSB
Mihai Stoica nu se teme de „arma” celor de la Rapid: „Habar nu au”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Giorgi
Giorgi  •  08 Martie 2024, 19:13

Conducerea Rapidului trebuie sa refuze daca se pun la acest meci arbitrii cumpărați de cocalarul de la fcsb de ex. bârsan, coltescu, barbu s.a . De asemenea sa fie atenti pe langa arbitraj și la jucători sa nu fie cumpărați de cel de la fcsb știind practica permanenta a acestuia cu valiza .....

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Martie 2024, 17:20

Diferența nu e de 1 punct. Bergodi nu știe matematică. Dacă FCSB bate, face 67 de puncte iar Rapid rămâne cu 52, deci FCSB intră în play off cu 34 de puncte iar arapid cu 26, deci 8 p. diferență. La egal, FCSB face 65 p. iar Rapid 53 p. și intră în play off cu 33 p. FCSB iar Rapid cu 27, deci 6 p. diferență. Dacă Rapid bate, FCSC rămâne cu 64 p. și intră cu 32 p. iar Rapid face 55 p. și intră cu 28 p., deci diferență de 4 puncte.

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  08 Martie 2024, 15:06

olaru practic revine dupa o etapa de suspendare daca excludem etapa intermediara. bine ca revine odihnit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează