FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

Cum şi-a sărbătorit patronul Stelei cei 53 de ani: ”Mi-am petrecut ziua cu Luţu!” :)

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 20:23

Gigi Becali nu a făcut nici o petrecere specială de ziua sa: ”Fetele sînt la Milano, Virgil e la mare, Teia are şi el afaceri!”.

Finanţatorul roş-albaştrilor a petrecut ieri cu ocazia zilei de naştere. Impropriu spus a petrecut pentru că totul s-a întîmplat foarte rapid: o cupă de şampanie ciocnită la Palatul din Aleea Alexandru împreună cu Ionuţ Luţu, omul bun la toate de lîngă patronul stelist.

"Nu a fost mare sărbătoare pentru că toată lumea m-a abandonat! Fetele sînt plecate la Milano la cumpărături, ele erau primele care-mi săreau în braţe în fiecare dimineaţă. Virgil e şi el plecat la mare, cred că o să-mi iau un alt cancelar, iar Teia are şi el afaceri şi e plecat. Bine, cu toţii m-au sunat şi m-au felicitat. Chiar şi jucătorii care sînt în Austria! Aşa că am rămas cu Luţu, am băut o şampanie şi gata! Nu fac eu petreceri, eu doar mă închin la icoane de ziua mea!", a mărturisit Becali.

Brichetă de la Copos

Cel mai spectaculos cadou primit de Becali a fost din partea lui George Copos, un tort în formă de brichetă, aluzie la meciul cîştigat de stelişti la "masa verde" în 2008. "Copos ăsta e utecist şi comunist, îi place să umble cu blaturi! A fost bună bricheta la vremea ei, dar anul ăsta nu-l mai iert, îl bat rău, o să vedeţi!", a spus Becali. El a fost felicitat şi de finul Cristi Borcea: "Mi-a dat sms, el stă la Miami, trăieşte în stil capitalist!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
knuty
knuty  •  26 Iunie 2011, 15:55

Oamenii astia ar trebui sa stea la puscarie intr-un stat normal.

opensource
opensource  •  26 Iunie 2011, 14:54
Postat de star01 pe 26 Iunie 2011, 10:28

soldovene,numai la voi se "sar garduri" ca de sunteti gazde bune....nu aveti piuc de respect...fugi la prasit de cucuruz sa-ti dea porumbelu bani!!!

gàsca cu punga pe fata de la Gara de Nord, copil al strazilor si rezident la poarta lui jiji din Pipera, mascariciul asta de patron a decis sa sara gardurile si nu clubul ori cineva de la Vaslui, a ales sa intre in stadion pe unde avea el chef , de fapt taranu asta de la Bucuresti nu ne intereseaza deloc si ti-l lasam tie sa faci dragoste cu el. Deci Jiji nu e pe mosie la el aici in Moldova si nu e iubit la Vaslui sa-ti fie clar si circul cu saritul gardurilor a venit de la el ptr ca e provocator si circar ca si in cupele europene cand manca mere si arunca cu cutitele prin stadion asa si la Vaslui s-o prezentat arogant la o poarta gresita si nu la partea rezervata vipurilor pe care o stia...

opensource
opensource  •  26 Iunie 2011, 14:44
Postat de bimbi79 pe 26 Iunie 2011, 10:09

LA MULTI ANI DOMNULE BECALI !

fugi repede la palat ca o mai ramas ceva tuica de pufoaica si tort,...fugi sa va ..."Nea Jiji"!!! :-))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează