FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Șucu a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul lui Edjouma la Rapid: „Îl dau, dacă pune banii ăștia pe masă!”

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma (26 de ani) poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro.
Gigi Becali spune că Malcom Edjouma (26 de ani) poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro.

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 22:35 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 23:02

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma (26 de ani) poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro. 

Edjouma nu vrea să mai rămână la FCSB, lucru dezvăluit în exclusivitate de GSP. Apropiați ai săi povestesc că Malcom va face totul pentru a forța un transfer în vară. 

„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”
ROMÂNIA
„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”

Rapid și-a manifestat interesul pentru mijlocaș. Dan Șucu l-a sunat pe Gigi Becali, dar a fost inițial respins. Acum, FCSB a stabilit un preț al mutării. 

Gigi Becali: „Dă Rapid un milion pe Edjouma?”

„Edjouma unde să plece? Rapid dă 1 milion pe el? Îl dau dacă dă 1 milion! Întrebaţi-l pe Şucu. Dacă dă 1 milion, îl dau. 

Îl dau ca pe Oaidă şi Cristea? Nici nu mă interesează să vând acum”, a declarat marți Gigi Becali. 

În această perioadă de mercato, Rapid a mai adus doi fotbaliști de la FCSB, pe fundașul central Iulian Cristea și pe mijlocașul Răzvan Oaidă. 

Edjouma nu mai vrea la FCSB

Agenții lui Edjouma au o ofertă din liga a doua germană, în valoare de 800.000 de euro, și ei speră că Becali va accepta afacerea aceasta, din moment ce în vara anului următor l-ar pierde gratuit pe Malcom.

Francezul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în sezonul acesta, în care a marcat nouă goluri, deși a lipsit spre final, atunci când a fost accidentat. El e dezamăgit fiindcă Becali nu a ținut cont de prestația sa excelentă și ba l-a schimbat după numai o repriză, ba l-a lăsat rezervă.

VIDEO. Gigi Becali, despre transferurile de la FCSB și interesul manifestat pentru Bogdan Vătăjelu: „Au existat niște discuții, dar am înțeles că a plecat în Arabia Saudită”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali: „I-am zis lui MM: «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși»” + Anunț: „Iau 3-4 fundași la ghici, de Conference League”

Marele câștig al naționalei după „dubla” cu Elveția și Kosovo: „E numărul 1, nu mai poate fi schimbat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Mihai043
Mihai043  •  21 Iunie 2023, 12:48
Postat de satyricon pe 21 Iunie 2023, 00:27

Eu nu înțeleg cum de nu se duce la Dîdîbî, sa respire aerul pur și tare de divizia B al echipei insolvente?! Sa muncească un pic pe gratis, sa facă voluntariat.

Noi, cei care mai avem un dram de inteligență, nu putem înțelege cum de poți fi așa de prost. Ești mai supus, lui Becali, decât valetul de la palat.

Mondo
Mondo  •  21 Iunie 2023, 05:06

Rapid nu are nevoie de Malcom, ce a facut Becali este de ajuns ca sa-si distruga echipa. Deja s-a luat de doi jucatori care au fost printre cei buni, impreuna au incris 30 de goluri pt FCSB

magic4ever
magic4ever  •  21 Iunie 2023, 00:44

Edjouma si-a dat seama ce amatorism este la FCSB unde Becali face echipa si desi el a fost cel mai bun mijlocas al lui FCSB juca sau era schimbat cand a vrut Becali...Edjouma merita 1 mil euro,este printre cei mai buni mijlocasi din liga 1,are statistici f bune sezonul asta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează