FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”

Dan Șucu, în intervenția de azi +35   FOTO
Dan Șucu, în intervenția de azi

Articol de , - Publicat marti, 11 octombrie 2022 15:59 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 11:37

Rapidiștii ies la atac după accidentarea gravă suferită de Jayson Papeau la meciul cu Botoșani, 1-1, asta și pentru că Ciprian Deac a fost atacat de Damian Isac cu un procedeu similar, iar jucătorul de la UTA a văzut cartonașul roșu după consultarea VAR. 

Deciziile haotice din arbitrajul românesc, chiar și după consultarea arbitrajului video, îi revoltă pe rapidiști, care nu uită ușor accidentarea suferită de Jayson Papeau la meciul cu Botoșani

Sunt gata terenurile! Rapid a intrat astăzi în noua bază „Constructorul”, în care Șucu a investit 6 milioane de euro » Vecină cu paragina Pro Rapid
RAPID
Sunt gata terenurile! Rapid a intrat astăzi în noua bază „Constructorul”, în care Șucu a investit 6 milioane de euro » Vecină cu paragina Pro Rapid

Dublu standard?! Rapid se revoltă, după controversele de arbitraj de etapa trecută

Atunci, în minutul 19, Antoni Ivanov, mijlocașul bulgar în vârstă de 27 de ani al lui FC Botoșani, l-a faultat dur pe Jayson Papeau. Acesta din urmă a părăsit terenul în lacrimi, accidentat, iar pauza va fi de cel puțin 4 luni. 

Decizia lui Adrian Cojocaru? Cartonaș galben. Pentru o intrare similară, Damian Isac a văzut luni cartonaș roșu, Deac având și el mult de suferit de pe urma intrării mijlocașului de la UTA.

Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”

Arbitrul, vinovatul principal

Dan Șucu, finanțator al giuleștenilor, critică dur prestațiile arbitrilor, dar și deciziile diferite luate de aceștia de la un meci la celălalt: 

„O zi fericită ca aceasta a fost umbrită de accidentarea lui Papeau. Mi-am schimbat programul și plec la spital să ne întâlnim cu cel mai bun chirurg, pentru a avea grijă de jucătorul nostru. Oamenii ăștia intră pe teren să joace fotbal, să facă spectacol, să ia un ban. Să le rupem picioarele în halul ăsta este fără sens! Agresorul principal este arbitrul, care pur și simplu nu vrea să intervină!”

VIDEO. Dan Șucu: „Suferim, dar FRF e mulțumită”

Rapidiștii sunt indignați și de felul în care se judecă fazele în L1, mai ales că existența VAR-ului ar trebui să corecteze scăpările „centrarilor” sau asistenților, lucru care nu se întâmplă întotdeauna, și asta îl deranjează pe Dan Șucu: 

„Nu-mi dau seama cum pot fi judecate lucrurile așa de diferit. Doamne-ferește! Sper că Deac nu are o accidentare gravă. Aseară, la el arbitrul a dat cartonaș roșu, același lucru s-a întâmplat și la noi, dar nu a fost cartonaș roșu”. 

E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj
CFR CLUJ
E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj

De asemenea, Dan Șucu e deranjat și că punctul comun al erorilor îndreptate împotriva Rapidului e reprezentat de Lucian Rusandu, cel care i-a anulat un gol al lui Papeau, apoi a închis ochii la o intrare de „roșu” evidentă: 

„Mingea e scoasă din poartă, nu mai e gol valabil. E foarte greu de înțeles. Federația e foarte mulțumită de investițiile pe care le face, dar pe partea cealaltă noi suferim. Înainte să am legătură cu fotbalul, consideram că cel care se plânge de arbitraje se află la prima pereche de pantofi, dar în clipa de față lucrurile au degenerat. Costurile pentru VAR sunt foarte ridicate, noi plătim o grămadă de bani și așteptam ca VAR-ul să le rezolve”.

Sper și încă mai cred că greșelile nu sunt făcute cu rea voință. Sper să nu mai fie la nici un meci al Rapidului domnul Rusandu, pur și simplu s-ar inflama lucrurile. Rusandu mai avea puțin și ne dezavataja și din cancelarie, am înțeles că este profesor.

La decizia cu Papeau, arbitrul nu a fost chemat nici să vadă faza! Noi pierdem jucători, puncte, iar jucătorii își pierd încrederea, iar suporterii pun presiune. Tragem un semnal de alarmă în acest sens!.

 Daniel Niculae, președinte Rapid

Rapid ia în calcul o întâlnire cu Burleanu

Informațiile GSP susțin că Dan Șucu, finanțator la Rapid, se gândește să ceară o întâlnire cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Rapidiștii speră ca așa să tragă un semnal de alarmă vizavi de problemele de arbitraj din ultima vreme

Aceleași surse susțin că discuția Burleanu - Șucu s-ar putea purta săptămâna viitoare. 

Rapidiștii l-au recuzat pe Rusandu

Rapid a trimis o scrisoare deschisă către Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Semnată de Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, scrisoarea are un mesaj clar: recuzarea arbitrului Lucian Rusandu! 

„Sper ca Nico (n.r Daniel Nicuale) și ceilalți colegi din club să rezolve problema și să facă protestul către Federație să avem un arbitraj coerent”, a zis Dan Șucu.

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO + FOTO Sunt gata terenurile! Rapid a intrat astăzi în noua bază „Constructorul”, în care Șucu a investit 6 milioane de euro » Vecină cu paragina Pro Rapid

Rapid și Mutu primesc o veste proastă: diagnostic groaznic primit de jucătorul ieșit pe targă la ultimul meci » Nu mai joacă în 2022

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Octombrie 2022, 12:33

Ivanov are uneori niște intrări de-ți vine să-l trimiți la castraveți

valentindragobete
valentindragobete  •  12 Octombrie 2022, 12:30
Postat de piramidon pe 12 Octombrie 2022, 10:51

Sincer, ma uit la comunicatele echipei protejate de partid si ma crucesc ! Greu sa gasesti atata ipocrizie ! As intelege grija lor fata de siguranta si integritatea fizica a jucatorilor ...pana in momentul in care vad ca una dintre "greselile" invocate este ... cartonasul rosu acordat pentru intrarea lui Ionita la Achim ( in meciul cu FCU) !!! Adica o intrare din spate cu talpa pe tendonul adversarului ... nu trebuia sanctionata cu rosu ca nu i-a rupt piciorul lui Achim??? Asa mult il doare integritatea jucatrilor pe Sucu????? Pentru cultura clubului infiintat de partid...daca sari la cap cu un adversar si in cadere adversarul isi rupe piciorul ...nu se acorda cartonas rosu pentru consecinte !!! La Papeau a fost vorba de foarte mult ghinion dar nu poti vorbi de o intentie de lovire a jucatorului de la Botosani...in acel tackling el joaca si loveste mingea ...doar ghinionul a facut sa prinda sub el piciorul de sprijin al lui Papeau!

Cam ai dreptate dar ști ce este de neacceptat: modul cum canapea se agață de faultul grosolan la Deac și in cel mai securist mod, deh a doua dacă nu chiar prima "meserie", încearcă să-l victimizeze pe francez, de care chiar îmi pare rău pentru el, în condițiile în care conaționalul meu chiar a avut un mare ghinion! Oricum accidentările celor doi sunt, totuși, de necomparat.

craiovenis
craiovenis  •  12 Octombrie 2022, 12:12

Tovarășu Mobila, nu cereți și suspendarea lui Săpunaru criminalu pentru ce a făcut la Tg. Jiu?Sau aia face parte din normalitatea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează