FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - OȚELUL 4-1

Daniel Paraschiv, despre lupta pentru play-off: „Pornim cu a patra șansă, dar nu avem nimic de pierdut”

Daniel Paraschiv, foto: captură de ecran Prima Sport
Daniel Paraschiv, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 19:35 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 19:59

Daniel Paraschiv (24 de ani) a oferit prima reacție după succesul obținut de Hermannstadt cu Oțelul Galați, scor 4-1, în etapa #29 din Superliga.

Atacantul formației din Sibiu a înscris golul de 2-1, în minutul 44, după o lovitură de la 11 metri. În urma acestui succes, Hermannstadt a urcat temporar pe locul 6, ultimul ce asigură prezența în play-off, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular.

Tottenham, revenire spectaculoasă în Premier League! Ce s-a întâmplat cu Drăgușin
Tottenham - Crystal Palace 3-1
Tottenham, revenire spectaculoasă în Premier League! Ce s-a întâmplat cu Drăgușin

Daniel Paraschiv: „O victorie un pic surprinzătoare”

„A fost o victorie poate un pic surprinzătoare, pentru că noi nu prea câștigăm la scoruri de genul. Ne bucurăm de faptul că am făcut o partidă bună, toți jucătorii și-au făcut treaba.

Sunt foarte importante cele trei puncte, indiferent care va fi deznodământul acestei lupte pentru play-off. E important golul pe care l-am înscris, atacantul cu asta se hrănește, statisticile contează, mă bucur că am marcat, chiar dacă am făcut-o din penalty, am o echipă care mă ajută la fiecare meci, sigur vor veni și alte reușite.

Contează să ajutăm echipa, poți fi util și cu două pase de gol, ne bucurăm pentru evoluția lui Ianis Stoica (n.r. autor a două goluri), ne-a ajutat mult de când a venit, sperăm să venim și noi cu mai multe goluri”, a spus Daniel Paraschiv, la Orange Sport.

Vedeta sibienilor a vorbit și despre șansele la play-off: „Plecăm cu a treia sau a patra șansă în această luptă pentru locul 6, nu avem nimic de pierdut, mergem la Cluj (n.r. CFR Cluj - Hermannstadt, în ultima etapă a sezonului regulat) să ne bucurăm de fotbal, ce-o fi o fi. Ar fi o bucurie pentru noi să ne calificăm în play-off, tot orașul se va bucura, dar și dacă vom fi în play-out sperăm să terminăm pe pozițiile fruntașe”.

Am înscris doar două goluri în acest sezon, cam puține pentru mine, îmi doresc mai multe și sper să reușesc, ne luptăm la play-off până la final.

Meritam mai mult, mai ales cu Dinamo, cu punctul acela eram și mai aproape de play-off, dar mergem înainte, sper să câștigăm la CFR Cluj și după vom vedea ce va fi.

-Cristian Neguț, marcatorul golului 4 în Hermannstadt - Oțelul

Lupta la play-off se dă până la final. Sibienii merg pe terenul lui CFR Cluj în ultima etapă a sezonului regular. Momentan, trupa lui Măldărășanu nu depinde numai de ea în această luptă.

U Cluj ar putea să o depășească pe Hermannstadt în această etapă, în cazul în care o va învinge pe Botoșani, pe teren propriu, într-o partidă care va avea loc mâine, 3 martie, de la 14:30.

Sepsi îi va egala pe sibieni în clasament în cazul în care o va învinge pe Voluntari. Partida are loc luni, 4 martie, de la 17:00.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid: „Nu am apucat să fac asta cum trebuie”
CHINA
Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid: „Nu am apucat să fac asta cum trebuie”
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”
FCSB
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează