FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a părăsit Săftica! Ce proceduri se vor face în următoarele două zile + ultimele detalii despre magazioner

Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica
Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:32

Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica, acolo unde se aflau pentru a pregăti meciul cu Chindia Târgoviște, de mâine seară

Ziua de joi a schimbat soarta echipei pentru o vreme îndelungată. Cazul de coronavirus, al magazionerului, a complicat situația. Angajatul clubului a fost transportat de joi dimineață la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală pentru investigații medicale amănunțite. "Sunt bine, sunt în regulă", a reacționat tânărul în această dimineață, evitând să mai dea detalii despre starea lui de sănătate.

Magazionerul de la Dinamo află azi rezultatul celui de-al doilea test

În tot acest timp, dinamoviștii așteaptă informații oficiale de la spital vizavi de rezultatul celui de-al doilea test COVID-19 în cazul magazionerului. Inițial, jucătorii au rămas la Săftica. Rezultatul testului va fi primit în această după-amiază!

După aceea, în această dimineață s-a luat decizia ca echipa să părăsească baza de antrenament și să stea în izolare la domiciliu, până când vor veni informații dinspre Direcția de Sănătate Publică. Mai ales că vor fi expuși unei anchete epidemiologice. "Indiferent de cel de-al doilea rezultat, în cazul persoanei infectate, va mai fi efectuat și un al treilea. Mai ales dacă ar ieși "negativ" după cel "pozitiv", la primul test", au comentat roș-albii.

„Dacă iese pozitiv din nou, vom sta în carantină 14 zile”

"De la echipă ni s-a transmis clar că dacă magazionerul iese pozitiv din nou, e clar că vom rămâne în carantină 14 zile. Oricum, momentan, nu avem voie să facem antrenament. Dacă se dă "verde" la antrenamente, atunci ar fi bine să rămânem la Săftica. Cum încă nu se știe exact care e situația, a rămas să mergem acasă și să așteptăm, în izolare, cel mai bine. 

Ca să nu interacționăm și cu alții. Oricum în patru zile vom efectua un alt test COVID. Dacă iese vreun jucător pozitiv la teste, atunci el va fi izolat de restul, un alt motiv pentru care s-a decis plecarea de la Săftica", au transmis dinamoviștii.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo tremură! Amenzi DRACONICE pentru cluburile din Liga 1 care vor avea cazuri de coronavirus!

374 de zile de frământări la Dinamo » Cronologia evenimentelor care au zdruncinat clubul în ultimul an

VIDEO. Numărul unu de la Dinamo, pe silent la Guvern? Bogdan Bălănescu ar fi ascuns cazul de COVID-19 în fața premierului Orban

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează