FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dennis Politic, încrezător înaintea manșei tur cu Csikszereda: „Sunt 100% convins că ne vom salva” + A vorbit despre viitorul său: „Toți ne dorim să evoluăm la un nivel cât mai înalt”

Dennis Politic, MVP-ul partidei cu Csikszereda +7   FOTO
Dennis Politic, MVP-ul partidei cu Csikszereda

Articol de , , - Publicat vineri, 24 mai 2024 15:21 / Actualizat vineri, 24 mai 2024 15:55

Dennis Politic (24 ani), eroul „câinilor” din manșa tur a barajului cu Csikszereda, a prefațat duelul de la Miercurea Ciuc, oferind detalii și despre viitorul său.

Fotbalistul trecut prin ligile inferioare ale piramidei fotbalistice britanice a reușit o „doppietta” pe cel mai mare stadion al țării: mai întâi, a finalizat cu capul o centrare excelentă a lui Ahmed Bani, apoi a semnat un gol de autor în minutul 73.

Doar doi „tricolori” au mai participat la un turneu final » Cine sunt cei doi care au fost în lot și în 2016
ROMÂNIA
Doar doi „tricolori” au mai participat la un turneu final » Cine sunt cei doi care au fost în lot și în 2016

VIDEO. Dennis Politic: „Vor fi mult mai periculoși, însă este o oportunitate pentru noi”

Unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din angrenajul alb-roșu, Politic consideră că returul va fi mult mai dificil pentru Dinamo, ciucanii find forțați să iasă la joc: „Va fi o partidă foarte grea, ne așteptăm la un meci de luptă și ostilitate din parte lor, deși știu că vor fi mulți suporteri dinamoviști la Miercurea Ciuc. O să mergem montați 100% pentru a obține o nouă victorie.”

Acesta este de părere că barajul nu este rezolvat, „elevii” lui Zeljko Kopic fiind nevoiți să fie la capacitate maximă: „Nu este nimic încheiat. Am făcut un meci bun în tur, am obținut ce ne-am propus, însă va fi o partidă total diferită. Trebuie să fim concentrați, nu mai contează ce s-a întâmplat în tur.

Sunt sigur că ei vor da totul și va fi mult mai dificil pentru noi. A fost o eliberare, presiunea a fost foarte mare. Rezultatul ne-a dat energie, speranță, însă 2-0 este cel mai periculos scor din fotbal, nu ne putem relaxa. Din câte am văzut în manșa tur, cei de la Csikszereda sunt foarte periculoși pe contraatac, trebuie să avem grijă. Cred că vor ieși mai mult la atac, se vor deschide, deci va fi o partidă mai spectaculoasă ca cea din tur. Sunt nevoiți să atace, însă și noi vom avea mai multe șanse de a marca.”

GALERIE FOTO. Dennis Politic, gol senzațional în Dinamo - Csikszereda

De aici a început Dennis Politic faza golului 2
+3 FOTO

„Susținerea suporterilor va fi foarte importantă. Am văzut ce s-a întâmplat pe Arena Națională: fanii au fost la înălțime. Cred că ne vor da energie și vom ieși triumfători din returul de la Miercurea Ciuc. Din punct de vedere fizic, suntem ok. Ne-am antrenat bine, suntem într-o formă extrem de bună. Ne-am fi dorit să jucăm pe un stadion comparabil Arenei Naționale, în tur a fost o atmosferă frumoasă.

Te simți altfel când joci în fața multor fani. Stadionul mic nu este un avantaj pentru ei, dar cred că noi plecăm cu prima șansă. A fost o bucurie foarte mare pentru mine, cât și pentru echipă. Visezi de când ești mic copil să joci împotriva atâtor fani și să marchezi, dar sunt complet concentrat pe partida de luni”, a mai spus jucătorul cu „17” pe tricou de la Dinamo.

În ultimele săptămâni, s-a vehiculat intens pe baza unei ipotetice plecări ale lui Dennis Politic de la Dinamo. Acesta a discutat despre ce îi rezervă viitorul: „Voi avea discuții cu conducerea și vom stabili ce se va întâmpla din sezonul viitor. Toți ne dorim să jucăm la un nivel cât mai înalt, obiectivul meu este să ajung la un club mare din străinătate. Deocamdată sunt aici, muncesc cât de mult pot pentru visul meu și să ajut Dinamo cât de mult pot.”

Mă bucur că lumea mă apreciază, am încercat să ajut cât de mult pot echipa, să creez cât mai multe faze de gol, să marchez, să ofer pase de gol. Știu că era loc de mai bine, însă. Vreau să închei sezonul bine. Barajul nu a fost obiectivul nostru, dar asta este situația. Nu cred că trebuia să fim în această poziție, să ne batem de la retrogradare, dar vom fi fericiți dacă ne salvăm. Eu cred că o vom face.
- Dennis Politic, atacant Dinamo

Citește și:

Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (3)
Clujean
Clujean  •  25 Mai 2024, 09:31

Cel mai mare adversar pentru Dinamo in meciul retur va fi forta si energia de la Sumuleu Ciuc unde s-au adunat 300.000 de pelerini de Rusalii! Daca Dinamovistii vor sti sa o anihileze vor ramane in Liga 1 ! daca nu , sa recititi aceste randuri din nou si din nou ./.....

istet10
istet10  •  24 Mai 2024, 18:21

Dupa cadoul lui Rednic au fost linistiti.

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Mai 2024, 16:12

Un episod "Back to the future" *** ... "Denis Politic increzator inaintea mansei tur" care a avut loc deja, in urma cu aproape o saptamana !?! ;))) Este atat de "increzator" baiatu', ca poate ne spune si ca va da 2 goluri, in aceeasi mansa tur !? :))) Acest mesaj este nada pentru B.-bro !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează