FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-3

FOTO+VIDEO Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM

FC Voluntari - Dinamo / foto: GSP +14   FOTO
FC Voluntari - Dinamo / foto: GSP

Articol de , , - Publicat sambata, 19 august 2023 23:45 / Actualizat luni, 21 august 2023 03:22

Dinamo a obținut o victorie uriașă pe terenul lui FC Voluntari, scor 3-2, după un final de meci interzis cardiacilor! „Câinilor” le-a fost validat golul victoriei după intervenția VAR și au avut noroc din belșug în prelungiri, când Sigurjonsson a ratat de la punctul cu var o șansă mare de 3-3. A doua victorie la rând pentru „câini”, care urcă poziții bune în clasament.

Programul complet și rezultatele din Liga 1 AICI!

Chiar dacă au dominat startul de meci, „câinii” au fost taxați în minutul 19. Defensiva „câinilor” a fost făcută șah mat la o fază fixă lucrată a gazdelor. Nemec a prelungit inteligent cu capul, iar Matricardi, scăpat din marcajul visătorilor fundași ai lui Burcă, a înscris fără emoții. 

Până la faza golului, startul de meci îi aparținuse lui Dinamo, mai activă în primele 10 minute. Însă reduta dinamovistă nu s-a prăbușit, din contră! Doar cinci minute a fost Voluntariul în avantaj pe tabelă. Ofensiva nou-promovatei a menținut rimtul insistent etalat la start, iar egalarea a venit din gheata portughezului Gregorio, care l-a învins pe Vâlceanu cu un șut plasat din 12-13 metri. 

„Câinii” au fost în control până la finalul reprizei, însă la cabine s-a intrat la egalitate, 1-1. Repriza secundă a început în ritmul dictat de Dinamo, iar Cristi Costin i-a dus pe „câini” în avantaj în minutul 46, profitând de o nesincronizare din apărarea gazdelor. Venit chiar de la Voluntari, mijlocașul și-a pus în valoare viteza, a trecut de Vâlceanu și a înscris în poarta lăsată liberă.

Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde

Finalul a fost de poveste. Nemec a restabilit egalitatea în minutul 80, îndeplinind o simplă formalitate după momente de joc în care roș-albii au redus vizibil turațiile. Slovacul a punctat cu dreptul, din apropiere, împotriva fostei echipe, însă fluierul final era departe. 

Dinamoviștii nu și-au pierdut speranța nici după golul egalizator al lui Nemec și au dat lovitura în minutul 87, când lovitura de cap a lui Patriche a luat o traiectorie stranie, l-a derutat pe Vâlceanu și a ajuns până la Gorka Larrucea, care a îndeplinit o simplă formalitate. Inițial, golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, însă intervenția VAR-ului, care a elucidat faza după mai bine de 3 minute.

Sistemul de videoarbitraj mai avut de lucru și în prelungiri. Oamenii din cabina VAR au intervenit și au dictat un penalty la imprudența comisă de Homawoo. Doar că Sigurjonsson a ratat de la punctul cu var, iar punctele au mers în tabăra alb-roșie. 

FINAL » FC Voluntari - Dinamo 2-3

  • Au marcat: Matricardi '19, Nemec '80 / Gregorio '24, Cr. Costin '46, Larrucea '87
  • 3.600 de fani (cifră oficială) asistă la duelul de la Voluntari. Majoritatea lor sunt susținătorii lui Dinamo, transmit reporterii GSP aflați la stadion.
  • Click AICI pentru statistici!
  • VIDEO cu cele mai tari faze din meci!
  • O singură mare surpriză în primul „11” aliniat de Ovidiu Burcă: francezul Quentin Bena apare în echipă din primul minut, fiind utilizat în fața defensivei în sistemul 4-1-4-1 gândit de tehnicianul dinamovist. În avanposturi figurează Gonçalo Gregório, după ce portughezul fusese rezerva lui Abdallah etapa trecută.
FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
FC Voluntari - Dinamo / foto: GSP
„Invențiile” lui Burcă au salvat-o pe Dinamo! / foto: Raed Krishan
FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
FC Voluntari - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)
+10 FOTO

FC Voluntari - Dinamo, echipe de start

FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji - R. Boboc, V. Rață, Crepulja, Doru Andrei - Sigurjonsson, Nemec
Rezerve J. Collado, Paz, Voican, M. Răduț, A. Niță, R. Popescu, Al. Munteanu, Andres, Dumiter
Antrenor: Ilie Poenaru

Dinamo: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Bena - Bani, Larrucea, Politic, Cr. Costin - Gregorio
Rezerve: Dujmovic, Ilic, Țîră, D. Iglesias, Borcea, Abdallah, Giafer, R. Grigore, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

VIDEO Galeria lui Dinamo, la înălțime la Voluntari: PCH domină fondul sonor

  • Suporterii lui Dinamo au pus stăpânire pe stadionul din Voluntari. La fel cum s-a întâmplat și-n cazul galeriei rapidiste, în urmă cu două etape, ultrașii „câinilor” au ocupat mare parte din arena „Anghel Iordănescu”.
Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM
Galeria lui Dinamo domină fondul sonor / foto: Vlad Nedelea (GSP)
  • La meciul de la Voluntari asistă și Vladimir „Vova” Cohn, fost acționar în Ștefan cel Mare în „Epoca de aur” a lui Dinamo. În prezent, acesta e apropiat de clubul ilfovean. 
Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM
Vladimir Cohn, spectator de lux la Voluntari - Dinamo / foto: Vlad Nedelea (GSP)
  • Vlad Iacob, proaspăt destituit din funcția de administrator special, a venit și el la meci, însoțit de tatăl său: „Suntem aici în calitate de suporteri, asa cum am fost atâta timp”, a spus Dorin, tatăl acestuia. 
Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM
Vlad Iacob / foto: Vlad Nedelea (GSP)
  • „Săgeată” prinsă la porți. Marius Niculae a avut de așteptat câteva momente până când reprezentanții firmei de securitate i-au permis accesul în parcarea arenei, fiind nevoie și de intervenția ofițerului de presă al clubului gazdă. Fostul mare atacant dinamovist e oficial FRF și a venit la meci pentru a face scouting. 
Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM
Marius Niculae și-a făcut apariția la Voluntari la volanul unui Mercedes de lux / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Citește și:

Jucătorul din SuperLiga s-a operat și mai joacă în 2024
ACCIDENTARE
Jucătorul din SuperLiga s-a operat și mai joacă în 2024
Contestă revocarea lui Vlad Iacob și numirea lui Andrei Nicolescu drept administrator special la Dinamo: „Da, avocații au descoperit!”
DINAMO
Contestă revocarea lui Vlad Iacob și numirea lui Andrei Nicolescu drept administrator special la Dinamo: „Da, avocații au descoperit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (120)
istet10
istet10  •  28 August 2023, 14:52

AI VAZURT CUSTOAVE CA TU ESTI CEL PROST?

istet10
istet10  •  28 August 2023, 14:50
Postat de elgabri pe 19 August 2023, 21:44

Daca nu se adevereste dupa meci dispari ca magaru in ceata ;)))

Ai vazut ca am avut dreptate?

Fcsb_egal_coruptie
Fcsb_egal_coruptie  •  24 August 2023, 18:50
Postat de brianstorm pe 24 August 2023, 17:27

pai trinand cont ca nu mai avem cum sa pierdem titlu,eu spun ca ,suntem si campioana Romaniei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează