FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

A învins-o pe Dinamo, dar a lăudat-o după meci: „Nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 09:16 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 11:03

Portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani) a analizat victoria reușită de FCSB, 1-0 cu Dinamo, și a spus că a apreciat jocul prestat de „câini”.

La finalul partidei de pe Arena Națională, portarul roș-albaștrilor a vorbit despre importanța victoriei și a lăudat prestația pe care au avut-o elevii lui Ovidiu Burcă.

Florinel Coman a decis Dinamo - FCSB, dar nu a dat specialiștii pe spate: „A jucat în nota echipei” + „Sub ce poate. Să ne amintim acea fază”
DINAMO - FCSB 0-1
Florinel Coman a decis Dinamo - FCSB, dar nu a dat specialiștii pe spate: „A jucat în nota echipei” + „Sub ce poate. Să ne amintim acea fază”

Concluziile lui Ștefan Târnovanu după Dinamo - FCSB

„ Faptul că Dinamo este pe locul pe care este nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi. Au posesie foarte bună. Au pus presiune, au făcut presing, dar am câştigat. 

Ne bucurăm că am deblocat jocul prin golul lui Florinel Coman și că am câştigat fără să primim gol. Avem cea mai bună apărare din campionat alături de Hermannstadt.

Ne doream să câştigăm. Este mai puţin important cum o facem. Noi, în prima repriză, cred că am avut cea mai slabă repriză din acest campionat. Terenul a fost foarte greu și se rupea. Nu am putut să pasăm, nu am putut să avem viteză în circulația mingii”, a spus Târnovanu, potrivit OrangeSport.

Am zis de la început că va fi un meci greu, nu conta pe ce loc e Dinamo. Sunt fericit pentru jucători. Am reușit o victorie care ne ține pe primul loc, dar de mâine trebuie să ne gândim la următorul meci. Vreau să le mulțumesc fanilor, au fost alături de jucători. Prima noastră repriză nu a fost foarte bună.

Când nu primești gol, ai mult mai multe posibilități să câștigi meciul, așa că pentru echipa noastră e un lucru deosebit de important faptul că astăzi nu a primit gol. Vom încerca să continuăm în acest mod.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

+25 FOTO

VIDEO Charalambous, despre injuriile primite la derby: „Se întâmplă peste tot în lume”

Citește și: 

Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de respect, dovadă de aroganță! Nu joacă la o echipă mare”

Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  27 Noiembrie 2023, 16:05

Jucătorii lui Dinamo sunt buni și chiar lupta dârji pe teren dar când ”șefii” alimentează motoarele jucătorilor cu benzină CO75 totul merge în 2 pistoane și motoarele se gripează după 45 de min.

laur_gr
laur_gr  •  27 Noiembrie 2023, 11:28

Târnovanu a scos un gol ca si facut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează