FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat în niciun moment cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.
Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat în niciun moment cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 17:44 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 20:07

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

ProSport a anunțat că tabăra Zăvăleanu-Mureșan ar fi ajuns la o înțelegere cu Mutu. Conform sursei citate, tehnicianul și-ar fi exprimat acordul să preia gruparea din Ștefan cel Mare, chiar dacă Nicolae Badea, conducătorul din umbră, și DDB merg în continuare pe mâna lui Mircea Rednic.

Gazeta l-a contactat pe Mureșan. Deși admite că Mutu se afla pe lista lui Dinamo, acesta neagă orice discuție cu „Briliantul”.

Iuliu Mureșan, despre posibila venire a lui Adrian Mutu la Dinamo

„Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Sunt antrenorul Craiovei. Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo. Si nici nu aș avea cum să fac asta, pentru că sunt sub contract cu FC Universitatea. Nu stau să mă gândesc la alte chestiuni
Adrian Mutu, pentru playsport.ro

13e locul pe care îl ocupă FCU Craiova în Liga 1: 5 eșecuri, 2 victorii, 2 egaluri. Dinamo e pe 15

Gazeta a scris încă din 14 septembrie că Dinamo voia să-l numească pe Mutu antrenor, dacă Adi s-ar fi despărțit de FCU Craiova.

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti, antrenorul din acte al „câinilor”? „El tot trimite mesaje directe sau prin avocați că va reveni în România după ce va avea test negativ. Dar nu știu dacă va continua, nu știu exact nici dorința lui”, mai spune Mureșan.

Eu cu Mircea Rednic n-am discutat, nu știu cum decurg negocierile
Iuliu Mureșan, președinte Dinamo, pentru GSP.ro

Mircea Rednic pune o condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională provocată de meciurile naționalei în octombrie.

Antrenorul se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi s-au contrat în 2013, când colaborau la CFR Cluj. Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica - detalii, pe larg, AICI.

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Bonetti nu renunță! Mesaj neașteptat pentru șefii lui Dinamo

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (35)
jamesmarshall
jamesmarshall  •  25 Septembrie 2021, 22:41
Postat de creeperno115 pe 25 Septembrie 2021, 22:36

Bravo lui elias ca a reusit sa stranga multi bani pentru Dinamo. Omul daca avea si averi marete, ar fi meritat sa fie actionar majoritar

pai are averi marete pe spatele fraierilor care au cotizat.

bradjack
bradjack  •  25 Septembrie 2021, 18:37
Postat de ge0x pe 25 Septembrie 2021, 18:18

Nu a mai facut contractele alde Cortacero. Rezilierea in insolvență înseamnă banii la zi. Si ai un plafon salarial.

cine te-a mintit cu asta? si in insolventa daca nu platesti angajati cum apare in contract intri direct in faliment. contractul este pe un an cu 6 mii de euro lunar. boneti nu-i prost sa renunte la un cent. de ce ar renunta? el vine la servici. apropo,vezi ca redmic nu mai vine.

616270001878509
Cel Mai Bun Soaie  •  25 Septembrie 2021, 18:34

Nu știu de ce se tot caută antrenor doar in acte care sa aibă licența pro doar se știe, cum din umbra e badea cu banii(de luat nu de dat)antrenori din umbra sunt GENIALII Elias,Tararache și Anghel ei decid tot acolo.Mai sunt pe acolo mari antrenori in online slujitorii lui Elias-Userii Amadeus,Van basten,Demolarii,Zizu,Cătălin palcu(nu știu ce or primii acum pt postări in afara de clătite și o șueta la concertul de pian al lui negoita, cred le-o da o bere Elias din donații).Dați un leu pt ONG-eu(PCH) sa aibă și bucurica(Elias)de o vila mică și slujitorii de o berica.Forza FC Elias& Company(5)2020.org(Fosta rinamo actual ONG)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează