FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL

video Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo
Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo

Articol de , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 13:55 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 14:41

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat partida cu Oțelul de duminică, ora 20:00, meci care va putea fi urmărit liveTEXT și cu comentariu AUDIO pe GSP.ro. „Câinii” vin după un rezultat mare, 2-0 cu Farul la Ovidiu.

Dinamo a prins „aripi” după victoria din etapa precedentă, 2-0 pe terenul campioanei României, Farul. „Câinii” lui Zeljko Kopic speră să consolideze acel succes cu o victorie împotriva altei nou-promovate, Oțelul Galați, echipă în fața căreia a cedat în tur, la Galați, scor 0-1.

La conferința de presă, antrenorul croat s-a arătat încrezător și mulțumit de felul în care a decurs pregătirea acestui meci.

Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul
FCU CRAIOVA
Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul

Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - Oțelul: „Venim cu un moral bun”

„Toți suntem satisfăcuți, avem un moral mai bun, am avut antrenamente bune în această săptămână. Cu energie și un moral bun o primim pe Oțelul, o echipă bună, cu idei clare despre cum să joace. Sunt buni în dueluri, acoperă bine terenul. Ne așteaptă un meci dificil, vom face totul pentru a obține cele 3 puncte în fața suporterilor noștri.

Mereu există aspecte de îmbunătățit. În precedentele meciuri nu am obținut puncte deși am avut momente bune. Cu Farul am controlat o parte din meci, am fost foarte buni ofensivi în anumite momente, cu posesie de calitate, idei clare, dar în alte momente am suferit, Farul a avut posesia, au încercat să-și creeze ocazii.

În majoritatea fazelor ne-am apărat bine. Așa vrem să jucăm în continuare, dar bineînțeles că există mult loc de îmbunătățire.

În toate partidele am avut câteva momente bune, dar ne-a lipsit ceva. La Constanța am fost foarte bine mental, este ceva ce am îmbunătățit. La partea mentală suntem puternici. Am fost împreună în momentele dificile și asta ne-a adus cele 3 puncte”, a comentat Kopic.

Kopic și-a îndemnat jucătorii să se implice în duelurile 1 la 1, la care consideră că adversarii excelează: „Trebuie să avem energie, intensitate, să intrăm în dueluri. Dacă nu câștigi suficiente dueluri 1 la 1, va fi foarte dificil. Aici Oțelul stă bine, joacă de această manieră și trebuie să fim pregătiți”.

Alte idei ale lui Zeljko Kopic:

->Toți jucătorii sunt bine, nu avem accidentări”.
-> „Domnul Mircea Lucescu este o parte importantă din istoria lui Dinamo. Văd că inima lui este cu noi, pentru toți este frumos să-l vedem aici, să petreacă timp alături de noi. Ne-a urat succes la meciul de mâine. Simt sprijinul tuturor suporterilor și al domnului Lucescu de asemenea”.
-> „Despre Edgar Ie nu pot vorbi. Suntem în legătură, când totul va fi gata vom vorbi despre el”.

Tot din Superligă: 

Versiunea lui Ianis Stoica, după ce a forțat plecarea de la U Cluj: „Am avut motivele mele!”
RAPID - HERMANNSTADT 2-0
Versiunea lui Ianis Stoica, după ce a forțat plecarea de la U Cluj: „Am avut motivele mele!”
Misterul Cristi Săpunaru: „Oamenii ăștia au o problemă”
RAPID
Misterul Cristi Săpunaru: „Oamenii ăștia au o problemă”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
rocky3
rocky3  •  17 Februarie 2024, 18:16

Kopic a descoperit apa caldă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează