FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero a vorbit, după bătaia de la Rin: „Au venit la birouri amenințându-ne și țipând”

Pablo Cortacero, alături de bodyguard-ul care ar fi agresat suporterul din DDB
Pablo Cortacero, alături de bodyguard-ul care ar fi agresat suporterul din DDB

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 08:06 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 13:32

Pablo Cortacero, șeful lui Dinamo, a vorbit despre incidentul reprobabil petrecut ieri la hotelul Rin.

  • CONTEXT: Luni, la arena din Ștefan cel Mare, a avut loc o ședință AGA. Printre deciziile importante s-au numărat promisiunea unei măriri de capital în valoare de 5 milioane de euro și îndepărtarea lui Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație - detalii, AICI!
  • Fanii-acționari din DDB consideră totul o mascaradă și au reacționat dur - mesajul lor, AICI!
  • Tot ieri, după-amiază, la hotelul Rin, lucrurile au degenerat și au luat o turnură fizică. Un suporter-acționar, Alexandru Anghel, a fost agresat de către oamenii de ordine plătiți de Cortacero - detalii, AICI!

DINAMO. Pablo Cortacero rupe tăcerea, după bătaia de la Rin

„Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând. Le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față. După, cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze”, a declarat Cortacero, potrivit Prosport.

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de ieri, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară pe Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație, în cadrul căruia a introdus 3 oameni de încredere. 

Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de cele 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro în perioada imediat următoare.

VIDEO. Andrei Gerea, reprezentant DDB: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, furios după bătaia acționarilor lui Dinamo la Rin! Hotărâre radicală: „De azi, nu de la anul!”

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo » L-a dat afară din CA pe Țălnar și a numit 3 spanioli de încredere

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
ge0x
ge0x  •  23 Decembrie 2020, 12:25
Postat de alenb pe 22 Decembrie 2020, 21:27

O inventie a regimului stalinist, clubul Dinamo isi da duhul in labirintul capitalist. Negoita si spaniolii lui au fost ca o pedeapsa divina.

Tu doar placa asta o știi? Ești setat? Pai da cine *** vroiai sa înființeze echipe de fotbal? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  23 Decembrie 2020, 12:12
Postat de cetateanul_surmenat pe 22 Decembrie 2020, 14:12

Amice, abominatia voastra e o entitate privata, ce vrei sa iti faca presedintele? Pai in cazul asta ar trebui sa intervina si in familia ta (generic, nu ma refer la tine ca persoana) cand cheltui banii pe bautura in loc sa iei ceva util. Plus ca presedintele a zis ca vrea asanarea morala, deci disparitia abominatiei este inclusa.

Amice ești ***?!? Tu daca ești privat poți sa comiți ilegalități si infracțiuni? Stai sa vedem cand incep angajații si jucătorii sa își ceara drepturile in instanță. O sa aibe de platit milioane de euro. Mai merge atunci cu săptămâna viitoare? Sau din cauza unui pârlit Dinamo intra in faliment? Pai ba nene ai bani sau nu ai bani. Care e logica sa fi președintele sau patronul unui club sa nu poți susține clubul? La ce firmă ai văzut tu ca muncește cineva la nesfârșit fara sa ia un leu? Pai daca nu erau suporterii sa mai dea acolo de o ciorbă astia nureau de foame. Si cand lumea moare de foame în general cade capul șefului. Daia trebuie sa se implice autoritățile statului. Sunt oameni înșelați, care au familii si mor de foame. Sunt datorii catre stat ce trebuie plătite, adică impozitele pe salariile jucătorilor. Etc etc etc. Ori se implica statul si lămurește problema, ori se implica suporterii si le rup picioarele la ăștia. Faceai așa la alte echipe pai zburai direct pe Lună ca sa scapi. Asta e bataie de joc si nesimțire maximă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  22 Decembrie 2020, 21:27

O inventie a regimului stalinist, clubul Dinamo isi da duhul in labirintul capitalist. Negoita si spaniolii lui au fost ca o pedeapsa divina.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează